به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان سمنان، مسئولان و مربیان مراکز فرهنگیهنری ثابت و سیار روستایی آرادان، گرمسار و ایوانکی در دیداری صمیمانه با حضور نبیاله خدابخشی مدیرکل استان، مدیر کانون زبان، مشاور مدیرکل، معاون فرهنگی و کارشناس روابطعمومی، چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ به میزبانی مرکز فرهنگیهنری کانون آرادان درخصوص دغدغههای فرهنگی و اداری مراکز خود گفتوگو کردند.
خدابخشی در ابتدای سخنانش ضمن تبریک سال نو، حلول ماه رمضان و آرزوی سلامتی و تندرستی برای مربیان از تلاش یکایک آنها در سال ۱۴۰۰، قدردانی و بر افزایش همدلی و اتحاد در اجرای فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی و... تأکید کرد.
مدیرکل کانون استان سمنان در ادامه با اشاره به حضوری برگزار شدن تعدادی از کارگاههای فرهنگی، هنری و ادبی در فصل بهار، تلاش مضاعف مربیان در این زمینه و همچنین توجه بیشتر به مناسبتهای ملی و آئینی، کودکان و نوجوانان مناطق محروم و کمبرخوردار بهویژه از سوی مربیان مراکز فرهنگیهنری سیار روستایی را خواستار شد و افزود: برای محققشدن شعار سال مقام معظم رهبری«مدظلهالعالی»، نیاز به اعتقاد راسخ و جریانسازی متعهدانه داریم.
خدابخشی اظهار داشت: امانت کتاب به نوعی وابسته به فرآیند پذیرش حضوری اعضای کودک و نوجوان در مراکز فرهنگیهنری ثابت و سیار است که بایست به آن اهتمام ورزید.
وی با تأکید بر اهتمام مراکز سیار روستایی، شهری و مکاتبهای برای پوشش بیشتر مناطق کمبرخوردار و محروم یادآور شد: در جمهوری اسلامی هیچ کودک و نوجوانی نبایست برای زیستن در ناحیه کمبرخوردار و محروم از توجه برنامهریزانِ عرصهی فرهنگ، دانش، هنر، تعلیم و تربیت دور باشد و یا امکانات کمتری به او تعلق گیرد که این امر وظیفهی ما را سنگینتر میکند.
خدابخشی با بیان اینکه کانون زبان مانند سایر مراکز فرهنگیهنری و جزیی از کانون پرورش فکری است بر افزایش همکاری مسئولان مراکز با این مجموعه بهویژه در جذب زبانآموز و راهاندازی آن در شهرستان گرمسار تأکید کرد.
مدیرکل کانون استان سمنان در پایان سخنانش تصریح کرد: توجه به معنویت و اعتقادات دینی و دقت در رویکردهای ابلاغی نیز ضامن محتوا و مقوم تمامی برنامههای ما خواهد بود.
فروهر معدنی معاون فرهنگی کانون سمنان در ادامه با اشاره به تقارن بهار طبیعت با بهار قرآن و اثرگذاری آن از تلاش مربیان در اجرای فعالیتهای عمومی و کارگاههای تخصصی قدردانی کرد و به ارائهی گزارش کوتاه آماری از روند برگزاری کارگاههای مجازی مراکز غرب کانون استان در سال گذشته پرداخت.
وی در بخش دیگری از سخنانش، امانت کتاب را شاخص ارزیابی در سال جاری، عنوان و ضمن قدردانی از اسماعیل قندالی مربی مرکز سیار روستایی گرمسار بابت حضور با خودروی شخصی در روستاهای تحت پوشش خود، اظهار کرد: این مرکز در سال گذشته با رشد امانت کتاب و افزایش اجرای فعالیت فرهنگی روبهرو بود.
معدنی در پایان سخنانش از مسئولان و مربیان خواست تا توجه ویژهای به فراخوانها و جشنوارههای استانی داشته باشند و برای معرفی بیشتر کانون و فعالیتهای متنوع آن با هدف پرورش استعدادهای اعضای کودک و نوجوان با مسئولان شهرستانی، دیدار و گفت وگو کنند.
فاطمه ربانی مدیر کانون زبان استان سمنان نیز ضمن تبریک سال نو و حلول ماه رمضان از مسئولان مراکز فرهنگیهنری در زمینهی اطلاعرسانی و نشر پوسترهای تبلیغاتی در فضای حقیقی و مجازی، قدردانی و بر جذب زبانآموز و راهاندازی مرکز آموزشی زبان بهویژه در شهرستان گرمسار تأکید کرد.
گفتنی است، نقش و اثرگذاری مربیان تخصصی هنری و ادبی در مراکز فرهنگیهنری در پیشرفت فعالیتها و جذب بیشتر مخاطبان کودک و نوجوان در کارگاهها، رعایت سلسلهمراتب اداری و توجه به تعامل سازنده اجتماعی، پیگیری امور اداری از مرجع درست، وضعیت بیمه تکمیلی کارکنان، تخصیص اعتبار بیشتر و تأمین ملزومات برای مراکز فرهنگیهنری، شرایط تخفیف کانون زبان ویژه فرزندان کارکنان کانون، چگونگی جذب زبانآموز و... از دیگر موضوعات بیانشده در این دیدار بود و در پایان از مهمانان و تمامی مربیان فرهنگی، هنری و ادبی مراکز فرهنگیهنری حوزهی غرب استان با تقدیم هدیهای قدردانی شد.