انجمن  مجازی داستان کانون ایلام به نشست سی و یکم رسید

سی و یکمین نشست انجمن مجازی کانون ایلام با حضوردکتر سمیه آورند نویسنده و منتقد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ایلام، سی و یکمین نشست انجمن مجازی کانون ایلام با حضوردکتر سمیه آورند نویسنده و منتقد برگزار شد. خیر مقدم فرحناز چولکی کارشناس ادبی استان آغازگر برنامه شد.در ادامه برنامه فرحناز محمدی مربی ادبی و مجری انجمن ضمن تشکر و خوش آمدگویی به حاضران مجازی،داستان ها را برای نقد اعضا و مربیان و مهمان برنامه در گروه به اشتراک گذاشت.

در این نشست پس از نقد داستان های اعضا از طرف اعضا و مربیان خانم آورند هم نقدها و نظرات خود را بیان کر. این نویسنده در نقد آثار اعضا نگاه تازه را رهایی بخش ادبیات پایداری از بند تکرار دانستند وکلمات داستانی را جذب کننده مخاطب در داستان خواند و از اعضا خواست کلمات داستانی مناسب را انتخاب کرده و بنویسند.

ایشان نوجوانان را به ورود با ارامش و تفکر در داستان فرا خواندند و فلسفه شاعرانگی را با داستان نویسی متفاوت دانستند.دکتر سمیه  آورند با اشاره به این نکته که شخصیت،اتفاق،زمان و مکان و زبان و لحن عناصر سازنده ی داستان هستند زبان و نوع نگاه عامل تمایز هر اثر دانست.

اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ایلام با بیست ودو مرکز فرهنگی ،هنری در سراسر استان به صورت ثابت،سیار و پستی به بچه های ایلامی خدمات فرهنگی،ادبی ،هنری و آموزشی ارائه می دهد. که این روزها تمامی فعالیت های شصت و چهار گانه ی آن به صورت مجازی انجام می گیرد به شکلی که در مراکز ثابت آن در سراسر استان هر مرکز چهار گروه مختلف سنی ( کودک دختر،کودک پسر،نوجوان دختر،نوجوان پسر) با فعالیت فرهنگی ،ادبی،هنری در شیفت صبح و عصر به بچه ها خدمات فرهنگی ارائه می دهند.علاوه بر آن بیش از هشت انجمن مجازی و 60 کارگاه مجازی نیز با دعوت از چهره های فرهنگی،ادبی و هنری کشوری و استانی،چراغ برنامه های کانون را روشن نگه داشته اند.این در حالی است که فعالیت های مجازی نسبت به فعالیت حضوری زمان بیشتری از مربیان کانون می گیرد و هماهنگی و اجرا و حساسیت ویژه ی آن با سختی بیشتری همراه است

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =