نامگذاری 44 کتابخانه کانون پرورش فکری استان همدان به نام شهدای نوجوان

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان خبر داد: نامگذاری ۴۴ کتابخانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان به نام شهدای نوجوان و دعوت از تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کشور برای حضور در همدان و اجرای تئاتر مناسبتی همزمان با کنگره در دستور کار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان،  ظهر امروز اولین جلسه کمیته کودک و نوجوان کنگره 8 هزار شهید استان با حضور مدیران اداره آموزش و پرورش ناحیه یک و دو همدان، رئیس اتحادیه انجمن‌ھای اسلامی، جانشین دبیر کنگره 8 هزار شهید، دبیر کمیته تالیف و نشر کنگره، ریپس بسیج جامعه زنان سپاه، رپیس امور فرهنگی و اردوهای اداره کل آموزش و پرورش استان، نمایندگانی از اداره کل بنیاد شھید و امور ایثارگران استان، شورای اسلامی شھر، اداره فرھنگ و ارشاد اسلامی استان، نھاد کتابخانه‌ھای عمومی استان ھمدان، امور بانوان استانداری و فرمانداری، خبرنگاران و اصحاب رسانه در محل کنگره 8 هزار شهید استان به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برگزار شد.

در این جلسه معصومه ابراهیمی‌هژیر گفت: جنگ در حالی شروع شد که بچه‌ها آخرین ساعات بازی خود را در کوچه‌ها انجام می دادند و خود را برای شروع سال تحصیلی آماده می‌کردند که ناگهان خبر و صدایی مهیب سراسر ایران را فراگرفت و ما وارد جنگی نابرابر شدیم.

وی ادامه داد: رزمندگان و همه کسانی که برای دفاع از کشور به پا خواستند، رفتند تا امنیت و در کنار آن شادی را برای بچه‌ها برگردانند و می‌توان گفت شهدا برای برگشت شادی این کودکان و نوجوانان از جان و حیات خود گذشتند.

حوزه کودک و نوجوان باید مورد دقت بیشتری قرار بگیرد

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با گلایه از اینکه متاسفانه حوزه کودک و نوجوان به طور جدی مورد دقت نبوده اظهار کرد: همه ما دغدغه کودک و نوجوان داریم و در این عرصه نقش ما جهادگری آن هم به صورت تبیین و الگو سازی در دو جنبه علمی و هنری است که بتوانیم آن ارتباط بین کودک و نوجوان را با جنگ و شهدا برقرار کنیم.

وی با بیان اینکه کار برای شهدا در حوزه کودک و نوجوان باید ابتدا بر روی والدین صورت بگیرد خاطرنشان کرد: کار برای شهدا باید از خانواده آغاز بشود و والدین آن را جدی بگیرند.

ابراهیمی‌هژیر گفت: کانون نیازمند ظرفیت تبلیغی اداره کل آموزش و پرورش و اتحادیه برای اعلام برنامه‌های خود است که اگر این بازو تبلیغاتی تقویت نشود خیلی از پویش‌ها و برنامه‌ها در سطح همان اعضای کانون باقی مانده و به طور وسیع نمی‌توان در جامعه دانش‌آموزی کار انجام داد.

با « پیک امید » به دورترین نقاط استان سفر می‌کنیم

وی با بیان اصل عدالت محوری به عنوان یکی از شعارهای کانون افزود: ما با نام و یاد شهدا تاکنون  48 برنامه با عنوان" پیک امید "  در روستاهای محروم استان رفته‌ایم و برنامه‌های چون پخش فیلم و انیمیشن، قصه گویی، آموزش سفالگری، نقاشی و بازی‌های بومی محلی در جهت ایجاد لحظاتی خوش و ماندگار برای کودکان و نوجوانان داشته‌ایم.

مدیرکل کانون ادامه داد: در کانون طرح کتاب سازی در خصوص شهدا را داریم که خود بچه‌ها در مورد شهید منطقه خودشان کتاب نوشته تصویرسازی کرده و در قفسه‌ای که به نام شهدا تعبیه شده کتاب خود را برای استفاده دیگران قرار می‌دهند.

وی به برنامه های اجرا شده در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان همدان که مسئول کمیته کودک و نوجوان کنگره 8000 شهید استان همدان است، اشاره و تاکید کرد:  افتتاح دبیرخانه کمیته کودک و نوجوان کنگره ۸ هزار شهید باحضور مدیر حراست کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشورانجام گرفت و همچنین ۱۴ هزارجلد کتاب کودک و نوجوان به نیابت از شهدا با راه‌اندازی ۱۰ کاروان کتاب در سطح استان به یاد شهدای هر شهرستان صورت گرفته است.

ابراهیمی‌هژیر بیان کرد: اجرای پویش نوه‌های شهید در راستای گرامیداشت شهدای استان همدان را داریم که در این پویش، نوه‌های شهید در قالب هنرهای تجسمی شامل نقاشی، تصویرگری، نماهنگ، دلنوشته و خوشنویسی پدربزرگ شهید خود را به همسالان خود معرفی می کنند و برای ارسال آثار خود تا تاریخ ۲۰شهریور فرصت دارند.

وی به اجرای مسابقه قصه گویی «قصه‌هایی از شهدای استان همدان» اشاره و تصریح کرد: پوستر و فراخوان این مسابقه جذاب آماده و برای عموم ارسال شده است. کودکان، نوجوانان، پدران، مادران، پدربزرگ، مادربزرگ، مربیان و اولیای تربیتی تا ۲۰ شهریور می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند.

برنامه سلاله‌ها به منظور تکریم از خانواده شهدا است

مدیرکل کانون به اجرای برنامه سلاله‌ها اشاره و اظهارکرد: این برنامه به منظور تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت ارزش‌های دفاع مقدس از اسفند سال1401 هر ماه یک بار انجام شده که این برنامه با حضورهمسر، فرزندان و نوه‌های شهید و همچنین همراهی نمایندگان دفتر امور زنان و خانواده استانداری، بنیاد حفظ آثار، بنیاد شهید و مشاورامور بانوان فرمانداری در منزل شهید اجرا می‌شود که متفاوت بودن این دیدار با دیگر دیدارها از خانواده‌های شهدا، حضور نوه‌های شهید است که در کنار تقدیر از همسر شهید، تک تک نوه‌های شهید از طرف کانون تقدیر می‌شوند.

وی گفت:  دیدار با ۱۱ خانواده معظم نوجوان شهید در شهرهای همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان و کبودرآهنگ برنامه ریزی شده که در روزهای آتی تا زمان کنگره اجرا می‌شود.

ابراهیمی‌هژیر به آثار شعر و داستان مربیان، کودکان و نوجوانان در حوزه دفاع مقدس اشاره و اظهار کرد:  این برنامه با هدف نشر ارزش‌های دفاع مقدس و حمایت از نویسندگان در راستای کنگره 8 هزار شهید استان انجام گرفته است و منتظر جواب کارگروه تألیف نشر برای چاپ هستیم که امیدواریم تا زمان کنگره تعدادی از آنها به چاپ برسد که شامل 8 داستان، ۳مجموعه شعر و ۳کتاب کوچه خاطرات است.

وی ادامه داد: برنامه نقاشی همگانی"گل دخترا" را داشتیم که با همکاری کمیته بانوان کنگره ۸ هزار شهید و امور بانوان استانداری و سایر دستگاه های اجرایی استان در روز 23 اردیبهشت ماه در محل بلوار ارم با حضور 3 هزار دانش‌آموز دختر و 1 هزار و 200 نفر از خانواده‌ها با محوریت وصیت‌نامه شهدا، روز دختر، خانواده و عفاف و حجاب برگزار شد. که اموزش و پروش بسیار کمک کرد و برگزاری نمایشگاه عکس شهدا توسط بسیج جامعه زنان در طول مسیر از دیگر برنامه‌های این نقاشی همگانی بود.

مدیرکل کانون به غبار روبی مزار شهدا توسط ۳۱ کتابخانه کانون پرورش فکری توسط کودکان و نوجوانان اشاره و بیان کرد: همچنین افتتاح کتابخانه و اهدا ۳ هزار کتاب به مدارس روستایی محروم و کم برخوردار به نام شهید همان روستا را داشته‌ایم.

وی در پایان گفت: نامگذاری ۴۴ کتابخانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان به نام شهدای نوجوان و دعوت از تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کشور برای حضور در همدان و اجرای تئاتر مناسبتی همزمان با کنگره در دستور کار است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =