برگزاری جشنواره غذای سالم

با همکارای مرکز شماره ۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اسفراین جشنواره غذای سالم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان شمالی، جشنواره غذا با پخت انواع کو کوهای بومی و محلی با همکاری اعضا دختر طرح کانون مدرسه برگزارشد .

صدیقه محمد آبادی مسئول مرکز شماره ۲ اسفراین آشنانمودن اعضا با هنر آشپزی و نحوه استفاده صحیح از مواد غذایی سالم، را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد .

به گفته وی آموختن مهارتهای زندگی، توسعه و ترویج غذاهای سالم ، سنتی و پرورش روحیه همکاری در پخت و تزئین غذا و مسائل روزمره ی زندگی از دیگراهداف برگزاری این جشنواره بود .

محمد آبادی افزود: اعضا در کنار تحصیل باید درس زندگی را هم بیاموزند تا با ورود به زندگی آشنایی کافی با برخی مهارت‌های زندگی داشته باشند.

لازم به ذکر است در این جشنواره بیش از ۵۰ نوع کوکو و کتلت  انواع نان  و دسر برپا شده بود که در پایان داوران به افراد برتر جوایزی را اهدا کردند.

           

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =