به گزارش روابط عمومی استان کرمان، با همکاری کتابخانه عمومی و کتابخانه سیار روستایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهنوج بیش از 50 کودک و نوجوان دو روستای این شهرستان از این پس می توانند از کتابهای و فعالیتهای کانون بهره مند شوند.
به گفته ی علی آسا مربی سیار روستایی کهنوج معرفی کتاب ، گفت و گو پیرامون اهمیت کتاب و کتابخوانی ، معرفی فعالیت های کانون و قصه گویی از جمله فعالیت های انجام شده در اولین روز حضور کتابخانه سیار در مدارس روستاهای "ده پیش" و "سهران" بود که با استقبال پرشور کودکان و نوجوانان همراه بود.
کتابخانه سیار روستایی کهنوج از ابتدای سال 90 فعالیت خود را آغاز کرده است . این کتابخانه دارای 610 جلد کتاب با 121 عنوان می باشد و بیش از 543 کودک و نوجوان از 18 روستای شهرستان کهنوج عضو کتابخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهنوج هستند.
جشنواره پرواز بادبادکها در ریگان برگزار شد
همزمان با هفته کتاب و کتاب خوانی به همت کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان و کتابخانه های عمومی ریگان جشنواره پرواز بادبادکها بر فراز بلندترین تپههای شنی دنیا در این شهرستان برگزار شد. در این برنامه کودکان و نوجوانان بهترین جملات درباره کتاب را بر روی بادبادک های دست ساز خود نوشته و آنها را به پرواز درآوردند. همچنین بیش از 200 جلد کتاب بین کودکان و نوجوانان حاضر توزیع و به نفرات برتر کارت هدیه اهدا شد.
مربیان مرکز فرهنگی هنری کانون شماره 3 کرمان نیز در اولین روز هفته کتاب میزبان 400 کودک پیش دبستانی مهد کودک اختر بودند که در سه سانس با اجرای برنامه های شاد و جذابی همچون قصه گویی ، شعر خوانی ، معرفی کتاب ، مسابقه و بازی لحظات شادی را برای آنها فراهم آوردند.
مرکز فرهنگی هنری شماره 1 کرمان هم با همکاری کتابخانه عمومی شهید مفتح برنامه های مشترکی را با موضوع کتاب و کتاب خوانی برای دانش آموزان دبستان حضرت رقیه (س) اجرا کرد.