تمامی اهداف کانون را مربیان در کف میدان محقق می‌سازند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان در اولین دیدار در سال جدید با کارکنان مراکز فرهنگی‌هنری سراسر استان کرمان، ضمن قدردانی از تلاش‌های سال گذشته، برنامه‌ها و چشم‌اندازهای سال جدید را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، مدیرکل کانون ضمن ارائه گزارشی از عملکرد سال گذشته کانون، به تشریح برنامه‌ها و چشم‌اندازهای سال جدید پرداخت و به پرسش‌های کارکنان پاسخ داد. این دیدار صمیمانه چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه در سالن مهر اداره‌کل به صورت ترکیبی حضوری و برخط برگزار شد، کارکنان مراکز کانون در شهر کرمان را بصورت حضوری و کارکنان مراکز شهرستان‌ها را به‌صورت آنلاین دربر گرفت.

اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری استان، ضمن تبریک سال جدید و تقدیر و تشکر از زحمات مربیان و کارکنان کانون در طول سال گذشته، مربیان کانون را پیش‌قراولان اصلی و محققان اهداف کانون در میدان عمل دانست و بر اهمیت نقش آنان در تربیت کودکان و نوجوانان تاکید کرد.

خدادادی با اشاره به موفقیت طرح چهارده کتاب چهارده روز بهاری این طرح را نوعی اقدام پژوهی نامید و گفت وقتی همه اجزای یک سیستم پای کار بیایند دست خداوند نیز یاریگر خواهد بود و نتیجه مطلوب حاصل می‌شود.

خدادادی آغاز برنامه ریزی های کانون را از فروردین ضروری دانست و گفت: باید از همین الان برنامه ریزی‌ها انجام شود.

مدیرکل کانون در سخنان خود، مربیان کانون را پیش‌قراولان اصلی و محققان اهداف کانون در میدان عمل دانست و بر اهمیت نقش آنان در تربیت کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: «تمامی اهداف کانون را مربیان در کف میدان محقق می‌سازند و ما امروز باید کودکان را برای ساختن فردایی بهتر آماده کنیم.»

همچنین، معاونین و مسئول حراست کانون نیز در سخنانی جداگانه، نکاتی را در خصوص موارد مربوط به حوزه کاری خود متذکر شدند و بر اهمیت تلاش و همکاری بین کارکنان برای ارتقای کیفی خدمات کانون تاکید کردند.

تمامی اهداف کانون را مربیان در کف میدان محقق می‌سازند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha