به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان، اردوی کانون یاران با حضور ۷۰ دختر نوجوان در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در اردوگاه آیت الله کمالوند خرمآباد برگزار شد.
درآیین افتتاح اردوی کانون یاران لرستان فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون کشوربه صورت برخط، محمد خیاط زنجانی دبیر طرح کانون یاران کشور و مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان استان کرمانشاه و جمعی از مسئولان، مربیان و... حضور داشتند.
محمد خیاط زنجانی، دبیر کانون یاران استان لرستان و مدیرکل کانون پرورش فکری استان کرمانشاه، ضمن تبریک روز معلم با ابراز خرسندی از حضور در این رویداد، طی سخنانی بر نقش کلیدی نوجوانان در ساخت آینده کشور تاکید کرد.
زنجانی با اشاره به تغییر نگرش نسبت به نسل نوجوان، گفت: در گذشته به ما میگفتند برای کنکور درس بخوانید تا به دانشگاه بروید و بتوانید کار اجتماعی انجام دهید. اما امروزه مطالعات دقیق نشان میدهد که گردانندگان و کنشگران اصلی جامعه، نوجوانان هستند. شما امروز نقشی کلیدی دارید و باید خودتان را باور کنید.
وی با بیان اینکه اگر معلمی شغل انبیاست افزود: کانون یاری یعنی باور کردن شما، تا قبل از این، نگاه بر این بود که ما در کانون باید برای نوجوانان کار کنیم، اما الان میگوییم نوجوان خودش یک شخصیت اثرگذار است و کانون امروز از شما میخواهد که به کمک کانون بیایید.
دبیر کانون یاران با تاکید بر اینکه کانون یاران باید زکات دانش خود را به دیگران بدهند، اظهار داشت: کانون یاری از شما میخواهد چیزهایی که یاد گرفتهاید را به هم سن و سالهای خود آموزش دهید و برای بقیه بچه ها کار کنید. شعار کانونی این است: کار با نوجوان برای نوجوان.
زنجانی با اشاره به موفقیت کانون یاران در شکستن معادلات، گفت: زمانی که به عنوان دبیر کانون یاران انتخاب شدم، برآورد این بود که امسال به سه هزار و پانصد کانون یار برسیم اما به همت شما، این رقم به شش هزار و هفتصد رسید.
وی افزود: در فرآیند ایده پردازی، شما هزار و نهصد و هشتاد و چهار ایده برای ما فرستادید که از دل آن، پانصد و شصت و چهار ایده متفاوت به دست آمد. این نشان میدهد که شما خلاق هستید و اگر بخواهید فکر کنید، بهترین فکرها را انجام میدهید.
محمد خیاط زنجانی در پایان با تشریح مسیر پیش روی کانون یاران، گفت: کانون یاران برای موفقیت، باید سه اقدام اساسی را در دستور کار خود قرار دهند: نخست، فکر کردن، چرا که کانون پرورش فکری شما را خلاق بار آورده و باید با خلاقیت در همه جنبهها فکر و برای فعالیت های خود در مدرسه برنامه ریزی کنید. دوم، ارتباط گرفتن، بدین معنی که کانون یاران باید الگو باشند و با اخلاق و رفتارتان، دانش آموزان دیگر را به سمت کانون دعوت کنند و سوم، اقدام و عمل است، یعنی با استفاده از ظرفیت مربیان خود، وارد اقدام و برنامه و فعالیت شوید.