به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، شنبه ۱۳ اردیبهشتماه، مدیرکل کانون استان و همکاران ستادی طی نشست مجازی با مروری بر اهمّ فعالیتهای سال گذشته به تبیین سیاستها و برنامههای سال ۱۴۰۴ پرداختند.
محمدمهدی حسینپور مدیر کل کانون استان ضمن تبریک ایام فرخنده دهه کرامت و هفته معلم گفت: در ستایش مقام معلم و تلاش و دلسوزی و مهربانی شما مربیان در امر تاثیرگذار تربیت و پرورش، هر چه بگویم کم است. فعالیت در این حرفه و شغل که با معصومترین آفریدگان سروکار داریم هدیهای از جانب خداست و سپاسگزار این رحمت و لطف الهی هستیم.
مدیرکل استان ضمن تشکر از زحمات همه همکاران مراکز و ستاد در سال گذشته گفت: به لطف خدا در سال گذشته شاهد راهاندازی و به ثمر نشست باشگاههای متنوعی در حوزههای مختلف از جمله باشگاه رسانه، باشگاه خبرنگاران، باشگاه تصویرگری، باشگاه ادبی سیمرغ بودیم که در ادامه نیز به همکاری صمیمانه شما در راستای اثرگذارتر کردن این فضاها نیاز داریم.
افتخارآفرینی در جشنواره بینالمللی قصهگویی و سایر فراخوانها، اکران گسترده فیلم «باغ کیانوش» در سطح استان و اتفاقات خوب دیگر همه با همت شما مربیان صورت گرفت.
وی در ادامه افزود: در کانون باید تلاش کنیم تربیت تمامساحتی که از ما به عنوان متولیان حوزه تربیت انتظار می رود را محقق کنیم. مراکز باید تمام شئون این نوع تربیت را به طور همزمان پیش ببرند. به عنوان مثال اینگونه نباشد که در یک مرکز، فقط فعالیتهای علمی پررنگ باشد و از فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی و اعتقادی غافل شویم. فعالیتی مثل فعالیت علمی نجوم باید به توحید و خداشناسی در کودکان و نوجوانان منجر شود و همین الگو برای سایر فعالیتها نیز مصداق دارد.
کسی که در قامت مربیگری قرار میگیرد ضرورت دارد که به تمام جوانب و شئون رشد تربیت کودکان و نوجوانان بپردازد. این موضوع نیاز به ارزیابی، نظارت و بازنگری کارشناسان ستاد دارد.
مدیر کل استان در ادامه صحبتهایش خطاب به مسئولین و مربیان گفت: تفاوت کانون با سایر فضاهایی که با هدف پرکردن اوقات فراغت فعالیت میکنند درهمین است که آنها کلاس آموزشی برگزار میکنند و ما از ابزار هنر و ادبیات برای رشد فکری و اعتقادی بچهها استفاده میکنیم.
حسینپور ضمن توصیه به مسئولین مراکز استان در حوزه گسترش ارتباطات برونسازمانی گفت: ارتباط موثر با نمایندگان مجلس فرمانداران، مسئولان شهری، شهرداران و روسای دادگستری و سایر مسئولین در پیشبرد اهداف کانون بسیار اثرگذار است. در همین دور جدید بازدیدها و دیدار با فرمانداران، همکاران، شاهد برکات این دیدارها برای کانون بودند.
مدیرکل کانون استان در انتهای صحبتهایش به اهمیت تولید محتوا برای فضای مجازی و رسانهای کردن فعالیتهای خلاقانه و موثر کانون اشاره کردند و توجه همکاران را به همکاری در پربارتر کردن کانال محتوایی «کانونیوم» و همچنین توجه ویژه به توانمندسازی و فعالسازی هر چه بیشتر «کانونیاران» اشاره کرد.
در ادامه جلسه محمدعلی خلاقی معاون فرهنگی استان ضمن تشکر از زحمات و تلاشهای همکاران مراکز و ستاد خطاب به مسئولین و مربیان مراکز فرهنگی گفت: با بررسی نیروی انسانی و ظرفیتها و شرایط مراکز، حد انتظاری در حوزه امانت کتاب، جذب و تمدید عضو تعریف شده است که به زودی ارسال خواهد شد. از سوی دیگر با توجه به توانمندی مربیان ابلاغ فعالیت در حوزههای مختلفی چون هنری، ادبی و پژوهش در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی استان در ادامه بر توجه ویژه مراکز به هویتبخشی به نوجوانان در قالب فعالیتها و طرحهای مختلف از جمله کانونیاران اشاره کرد و با توجه به راهاندازی مرکز علوم و فنون در آینده نزدیک، فعالیتهای علمی را ابزار مناسبی جهت جذب و پایدارسازی اعضا نوجوان دانست.
شرکت در فراخوانها و جشنوارهها، توجه ویژه به فعالیتهای اردویی و قوانین آن، همکاری با باشگاههای مختلف فرهنگی، هنری وادبی از جمله سیمرغ، ثبت به موقع فعالیتها و امانت کتاب در سامانه، توجه به برگزاری کارگاههای تخصصی رایگان و کارگاههای عمومی در جهت پایدارسازی اعضا، برگزاری برنامههای فرهنگی با مشارکت سایر ادارات و موسسات شهری، از دیگر موارد مورد تاکید معاون فرهنگی استان در این نشست بود.