روایت یک روز معنوی در مراکز فرهنگی داراب و پاسارگاد

به مناسبت روز بزرگداشت امامزادگان و همزمان با نکوداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، مراکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان‌های داراب و پاسارگاد با برگزاری مجموعه‌ای از برنامه‌های زیارتی، قصه‌گویی، نقاشی و فعالیت‌های هنری با محوریت شخصیت‌های مذهبی، فضایی معنوی و شاد را برای کودکان و خانواده‌ها فراهم کردند؛ و زمینه‌ای برای تقویت ارتباط نسل آینده با آموزه‌های اهل‌بیت (ع) پدید آوردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، به مناسبت روز بزرگداشت امامزادگان و بقاع متبرکه و همزمان با روز نکوداشت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، جمعی از اعضاء پسر مرکز فرهنگی داراب به همراه مادرانشان در قالب یک ویژه برنامه‌ زیارتی و فرهنگی به زیارت امامزاده سید ابوالقاسم (ع) مشرف شدند.


این مکان مقدس که در قلب شهر داراب و در جوار بافت تاریخی آن واقع شده، مدفن یکی از فرزندان گرامی امام موسی کاظم (ع) است.

در ادامه‌ی این زیارت معنوی، معرفی شخصیت والای امامزاده سید ابوالقاسم (ع) و تاریخچه‌ی بنای این بقعه‌ متبرکه برای حاضران ارائه شد.

همچنین مطالبی درباره‌ی هجرت حضرت احمد بن موسی (ع) به ایران و نقش ایشان و خواهر بزرگوارشان در ترویج فرهنگ اهل‌بیت (ع) در این سرزمین، بیان گردید.

فعالیت‌های هنری همچون ساخت کاردستی، قاب‌های تزئینی و نقاشی با مضامین مذهبی، از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این ویژه ‌برنامه بود.  

در پایان، کودکان با هدایت مربی فرهنگی، در کارگاهی شاد و آموزنده به ساخت آثار هنری با موضوع امامزادگان پرداختند؛ و جلوه‌ای زیبا از پیوند دین، هنر و خلاقیت را به نمایش گذاشتند.

 فعالیت‌های هنری همچون ساخت کاردستی، قاب‌های تزئینی و نقاشی با مضامین مذهبی، بستر مناسبی برای پرورش خلاقیت، تقویت مهارت‌های فردی و ابراز احساسات معنوی کودکان فراهم می‌آورد. این نوع آموزش غیرمستقیم و هدفمند، به ماندگاری بیشتر مفاهیم دینی در ذهن نسل کودک و نوجوان کمک می‌کند.

در مرکز پاسارگاد نیز به مناسبت دهه کرامت، غرفه کودک کانون پرورش فکری در مراسم جشن شهرستانی که در جوار حرم امامزاده حسین (ع) در شهرستان پاسارگاد برگزار شد، با ارائه برنامه‌های متنوع و جذاب، پذیرای کودکان بود.

این برنامه شامل فعالیت‌های نقاشی با مضامین مناسبتی، قصه‌گویی با موضوع «قصه امام رضا (ع) و کودکان»، معرفی شخصیت حضرت شاهچراغ (ع)، بازی‌ها و سرگرمی‌های آموزشی و اهداء جوایز به کودکان بود.

غرفه کودک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پاسارگاد، با اجرای این برنامه‌ها، فضایی شاد و آموزشی را برای کودکان فراهم کرد؛ و آن‌ها را با مفاهیم معنوی و دینی این ایام مبارک آشنا نمود.

همچنین، این برنامه‌ها فرصتی برای تقویت ارتباط کودکان با آموزه‌های اهل‌بیت (ع) و رشد خلاقیت‌های هنری آن‌ها بود.

فعالیت‌های مختلف در این غرفه به‌ویژه نقاشی و قصه‌گویی، به کودکان این امکان را می‌داد؛ تا با جذاب‌ترین شیوه‌ها، آموزه‌های مذهبی را درک کنند؛ و در عین حال لحظات خوشی را سپری کنند.


برگزاری چنین برنامه‌هایی فرصتی مغتنم برای آشنایی کودکان و نوجوانان با سیره‌ و سبک زندگی امامزادگان و بزرگان دین است. این آشنایی، علاوه بر تقویت پیوند عاطفی با اهل‌بیت (ع)، موجب تحکیم هویت دینی و فرهنگی در نسل‌های آینده می‌شود.

حضور مادران در کنار فرزندان نیز نقش بسزایی در انتقال ارزش‌های اعتقادی و ارتقاء سطح ارتباطات خانوادگی ایفا می‌کند.

روایت یک روز معنوی در مرکز فرهنگی داراب و پاسارگاد  با حضور اعضاء و خانواده‌ها

روایت یک روز معنوی در مرکز فرهنگی داراب و پاسارگاد  با حضور اعضاء و خانواده‌هاروایت یک روز معنوی در مرکز فرهنگی داراب و پاسارگاد  با حضور اعضاء و خانواده‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha