کد خبر: 357345
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۵
«آیینه‌ای از هویت ایرانی» در مجتمع فرهنگی هنری گرگان

مربیان مجتمع فرهنگی‌هنری گرگان با هدف زنده‌نگه داشتن هویت ایرانی-اسلامی، کارگاهی به‌همین منظور برگزار کردند.

به‌گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، در دنیای پر شتاب امروز، پیوند نسل‌های نو با ریشه‌های فرهنگی یکی از اصلی‌ترین دغدغه های نظام آموزشی و فرهنگی می باشد؛ در این میان، شاهنامه‌ی فردوسی همچون گنجینه‌ای بی‌پایان حامل داستان‌هایی از پهلوانی، وفاداری، خرد و وطن‌دوستی می‌باشد که می‌تواند هویت ایرانی را از سنین پایین در دل و جان کودکان بنشاند.

به‌همین منظور و با حضور جمعی از اعضای ثابت مجتمع فرهنگی هنری گرگان، برنامه شاهنامه‌شناسی برای کودکان با استفاده از قصه‌گویی و روایتگری و شعرخوانی برگزار شد.

این تجربه سبب شد کودکان نه تنها از داستان‌ها لذت ببرند، بلکه نسبت به واژگان، اسطوره‌ها و تاریخ کشور خود حس مالکیت وعلاقه پیدا کنند.

سرزمین ایران برای ماندن و بالیدن، نیازمند کودکانی است که پهلوانان و قهرمانان شاهنامه را بشناسند تا بتوانند برای نسل‌های آینده، هویت ایرانی و سرزمین پاک ایران را حفظ کنند.

«آیینه‌ای از هویت ایرانی» در مجتمع فرهنگی هنری گرگان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha