به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، در پی گزارش انقلابی و شجاع مجری شبکه خبر در حین حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به صدا و سیما، واحد فرهنگی کانون همدان اقدام به برگزاری پویش " راوی مقاومت" کرد.
در این پویش قرار است دختران کانونی با حجاب و پیام انقلابی خود در دفاع از میهن و مردم مانند سحر امامی به دنیا نشان بدهند که که تمام دختران و زنان این سرزمین شیرزن بوده و در دفاع از کشور خود از جانشان میگذرند و تاریخ ایران گواه این موضوع است.
چه بسیار دختران و زنان بسیاری از این کشور در طول تاریخ از جان و مال خود برای دفاع از این خاک و در مقابل استبداد و ظلم گذشتند و تمام قد به پای وطن ایستادند.
در این پویش میخواهیم نشان بدهیم الگوی ما، الگوی مقاومت و ایستادگی هست.
بر این اساس قرار است دخترهای کانونی با حجاب کامل یک عکس زیبا از چهره مقتدر خود با همان شیوه سحر امامی بگیرید و به آدرس کانال مرکز خود بفرستند و در کنار ارسال عکس خود یک جمله خطاب به اسرائیل بگویند.
مهلت ارسال آثار تا ۵ تیر ماه ۱۴۰۴ است.