آذریزدی میهمان خانه‌ها می شود

کانون استان تهران به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان، دو قصه صوتی برگرفته از آثار مهدی آذریزدی را به صورت قصه‌گویی منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران، به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان از دو قصه صوتی تولید شده از آثار مهدی آذریزدی رونمایی شد.

به مناسبت پاسداشت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان، دو قصه از مجموعه قصه‌های خوب برای بچه های خوب از مجموعه عطار نوشته‌ی مهدی آذریزدی و با خوانش مریم اسدی مربی فرهنگی مرکز ۲ استان تهران، رونمایی و بازنشر شد. 

معصومه کرمی کارشناس فرهنگی و عضو کارگروه کتاب و کتابخوانی استان در راستای تولید کتابهای گویا گفت: «یکی از رسالت‌های کانون ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی با استفاده از امکانات به روز است. تولید کتاب‌های صوتی و گویا یکی از برنامه‌های واحد فرهنگی در سال ۱۴۰۴ است که با کمک مربیان توانمند کانون اجرایی خواهد شد.»

لازم به ذکر است که تولید کتاب‌های گویا از انتشارات کانون پرورش فکری به همت واحد فرهنگی در سال۱۴۰۴ در دستور کار کانون استان تهران قرار دارد. 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha