مبینا مرادی، عضو کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، مشاور دانش آموزی استاندار هرمزگان شد

در جلسه‌ی شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان، با حکم دکتر محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان، مبینا مرادی، عضو کانون پرورش فکری استان به عنوان مشاور دانش‌آموزی استاندارهرمزگان منصوب شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان؛ این انتصاب که با هدف مشارکت هرچه بیشتر قشر دانش‌آموز در فرآیندهای تصمیم‌گیری و اجرایی استان صورت گرفته است، گامی مهم در راستای شنیدن صدای نسل جوان و استفاده از ایده‌ها و ظرفیت‌های آنان در پیشبرد اهداف توسعه‌ای هرمزگان محسوب می‌شود.

 مبینا مرادی از دانش‌آموزان فعال و نخبه‌ی استان ودانش آموزدبیرستان رشد ناحیه یک بندرعباس است که از این پس به عنوان نماینده‌ای از جامعه‌ی دانش‌آموزی، نظرات، پیشنهادات و دغدغه‌های این قشر را به طور مستقیم به اطلاع استاندار هرمزگان خواهد رساند.

مبینا مرادی، عضو کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، مشاور دانش آموزی استاندار هرمزگان شد

انتظار می‌رود این نقش جدید، پلی میان نسل آینده‌ساز و مدیران ارشد استان ایجاد کرده و زمینه‌ساز تحولات مثبتی در حوزه‌های مرتبط با دانش‌آموزان و آموزش و پرورش شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha