کد خبر: 358402
تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۴
بازدید 11
آموزش نماز در مرودشت رنگ و بویی تازه گرفت

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز مرودشت با برگزاری کارگاه‌های آموزشی نماز شامل بازی‌های تعاملی، شعرخوانی و ساخت کاردستی، زمینه‌ای تازه برای آموزش و ترویج این فریضه دینی فراهم کرد.


به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، در ۲۱ و ۲۲ تیر ۱۴۰۴، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز مرودشت، به منظور ترویج و تقویت فرهنگ نماز در میان اقشار مختلف جامعه، کارگاه‌های عمومی با موضوع نماز را  و ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴، برگزار کرد.

این کارگاه‌ها فرصتی مناسب برای آشنایی بیشتر شرکت‌کنندگان با اهمیت و زیبایی نماز فراهم آوردند.

در این کارگاه‌ها، روش‌های متنوع و جذابی برای آموزش نماز ارائه شد؛ که شرکت‌کنندگان را به صورت فعال در یادگیری درگیر می‌کرد.

از جمله این روش‌ها می‌توان به طرح سوالات به شکل بازی ماز اشاره کرد؛ که به نوعی مسابقه و سرگرمی همراه با یادگیری بود. همچنین، بخش قصه‌گویی برای انتقال مفاهیم نماز به صورت داستانی و جذاب برگزار شد؛ که به ویژه برای کودکان و نوجوانان بسیار مفید بود.

از دیگر برنامه‌های این کارگاه‌ها، شعرخوانی از کتاب «نماز، چشمه‌ پاکی‌ها» بود؛ که با هدف ایجاد حس زیبایی و معنویت نماز در دل شرکت‌کنندگان طراحی شده بود.

علاوه بر این، کاردستی ساخت چادر نماز و سجاده نیز از بخش‌های عملی و خلاقانه کارگاه‌ها محسوب می‌شد؛ که موجب تقویت روحیه مشارکت و علاقه‌مندی نسبت به نماز می‌گردید.

برای افزایش نشاط و سرگرمی در کنار کارگاه‌ها، بازی‌های متنوعی مانند بازی تاس و گل در نظر گرفته شده بود؛ که فضای آموزشی را برای شرکت‌کنندگان جذاب‌تر و مهیج‌تر می‌کرد.

همچنین، فعالیت نوشتن خلاق در مورد نماز، فرصت بیان احساسات و افکار شرکت‌کنندگان را فراهم آورد؛ و به تقویت مهارت‌های زبانی و هنری آنان کمک کرد.

مرکز مرودشت با برگزاری این کارگاه‌ها تلاش کرد؛ تا نماز را نه تنها به عنوان یک فریضه دینی، بلکه به عنوان یک فعالیت فرهنگی و هنری معرفی کند؛ که می‌تواند در زندگی روزمره مردم جایگاه ویژه‌ای داشته باشد.

شرکت در این کارگاه‌ها برای عموم  آزاد بود؛ و علاقه‌مندان توانستند با مراجعه به مرکز فرهنگی مرودشت ثبت‌نام کنند.

برگزاری چنین برنامه‌هایی نشان‌دهنده اهتمام ویژه این مرکز به ارتقاء سطح فرهنگ دینی و تربیتی در جامعه بود؛ و امید می‌رود که این فعالیت‌ها بتوانند نسل کودک و نوجوان را به سوی رفتارهای مذهبی و معنوی سوق دهند؛ و زمینه‌ساز رشد فکری و اخلاقی آنان باشند.

آموزش نماز در مرودشت رنگ و بویی تازه گرفت

آموزش نماز در مرودشت رنگ و بویی تازه گرفت

آموزش نماز در مرودشت رنگ و بویی تازه گرفت

آموزش نماز در مرودشت رنگ و بویی تازه گرفت

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha