باشگاه رسانه و تولیدمحتوای کانون گلستان، آغاز به‌کار کرد

کارگاه آموزشی باشگاه رسانه و تولید محتوای ویژه نوجوانان با مشارکت پرشور بیش از ۵۰ نوجوان علاقه‌مند و مستعد از سراسر استان، با موضوع تقویت و ارتقای مهارت‌های نوجوانان در مواجهه با رسانه‌ها و ساخت تولید محتوا و آشنایی با نرم‌افزارهای مخصوص، آشنایی با انواع رسانه‌ها، بهبود مهارت‌های تحلیلی، افزایش خلاقیت و جریان‌سازی رسانه‌ای برگزار شد.

به‌گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، این دوره آموزشی به همت واحد روابط عمومی و اطلاع‌رسانی و نوجوانان بازه‌ی سنی ۱۳ الی ۱۸ سال در تاریخ ۲۵ تیرماه و در محل مجتمع فرهنگی هنری گرگان انجام شد.

مدیرکل صداوسیمای استان گلستان در آیین افتتاحیه این دوره با تأکید بر جایگاه بی‌بدیل نسل نوجوان در تحول رسانه‌ای کشور، گفت: رسانه امروز، دیگر رسانه یک‌سویه نیست ونوجوانان ما تنها مصرف‌کنندگان محتوا نیستند، بلکه توانمندی تولید معنا، روایت و جریان‌سازی را دارند، سلامت و طهارت فضای مجازی در گروه تربیت نوجوانان و علاقمندانی است که تبیین را یک جهاد مقدس می‌دانند.

باشگاه رسانه و تولیدمحتوای کانون گلستان، آغاز به‌کار کرد

رسول شکری‌نیا با تأکید بر اهمیت نهادینه‌سازی سواد رسانه‌ای از سنین پایه افزود: ما موظفیم زیرساخت‌های لازم را برای رشد این استعدادها فراهم کنیم زیرا رسانه فردا، صدای نوجوان امروز است؛ اگر آن را نشنویم، آینده را از دست خواهیم داد.

وی با اشاره به حرکت تحولی رسانه ملی در بهره‌گیری از ظرفیت‌های نسل نو افزود: گلستان یکی از پیشگامان در طراحی بسترهای مشارکت نوجوانان در فرآیند تولید محتواست و امیدواریم این باشگاه رسانه، نقطه عطفی در تربیت خبرنگاران، گویندگان و تحلیلگران جوان باشد.

باشگاه رسانه و تولیدمحتوای کانون گلستان، آغاز به‌کار کرد

در بخش دیگری، الهه غیناقی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، بر اهمیت شکوفایی استعدادهای رسانه‌ای در بستری تربیتی و فرهنگی تأکید کرد و گفت:کانون، خانه خلاقیت و اندیشه نوجوان است و ما باور داریم که آموزش رسانه‌ای باید هم‌زمان با تقویت تفکر نقاد، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و زیست اخلاق‌مدار در فضای مجازی شکل بگیرد و این باشگاه، پلی است به سوی آینده‌ای روشن‌تر.

وی همچنین ادامه داد: با پیشرفت روز افزون فناوری و جایگاه برجسته رسانه در تمام پیشرفت‌های امروزی، تولید محتوا با فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند هوش مصنوعی یکی از روش‌های جدید و کارآمد برای تولید محتوای دیجیتال است و اجازه می‌دهد تا علاقه‌مندان محتوای خود را با سرعت و کیفیت بالا با استفاده از الگوریتم‌های هوشمند تولید کنند؛ لیکن بنا داریم این کارگاه‌های آموزشی را بصورت دوره‌‍ای ادامه دهیم.

باشگاه رسانه و تولیدمحتوای کانون گلستان، آغاز به‌کار کرد

مسعود بیدل نامنی معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش گلستان نیز فعالیت‌های رسانه‌ای را مکمل تعلیم و تربیت رسمی دانست و گفت: نوجوانان ما باید بیاموزند که چگونه صدای خود را به درستی به گوش جامعه برسانند و اگر آموزش صحیح و هدایت هوشمندانه در کنار رسانه قرار گیرد می‌تواند ابزار هویت‌سازی، خودباوری و تعالی اجتماعی برای نسل امروز باشد.

مسعود بیدل نامنی همچنان افزود: اگر آموزش رسانه‌ای با هدایت هوشمندانه همراه باشد، می‌تواند نقشی جدی در شکل‌گیری هویت فردی و اجتماعی نوجوانان ایفا کند. نوجوانی که قدرت تحلیل، روایت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی دارد، در آینده نقش‌آفرین خواهد بود، نه صرفاً پیرو.

وی همچنین تأکید کرد : رسانه برای نسل امروز تنها ابزار اطلاع‌رسانی نیست، بلکه بستری برای بیان اندیشه‌ها، ایجاد خودباوری، و حرکت به سوی تعالی فردی و جمعی است. وظیفه ما این است که این بستر را ایمن، سالم و آگاهانه برای آنان فراهم کنیم.

قابل ذکر است که این دوره تخصصی با کارگاه‌های عملی در حوزه خبرنگاری، گویندگی، تولید محتوای دیجیتال و سواد رسانه‌ای در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

در جریان این نشست در حضور مسئولین استانی، از جلیقه و میکروفن اختصاصی پایگاه رسانه و تولید محتوا استان نیز رونمایی شد که نشان‌دهنده‌ی آغاز فعالیت حرفه‌ای‌تر این مجموعه در حوزه‌ی رسانه‌ای است.

نویسنده و تنظیم خبر: سیده کیانا حسینی، عضو باشگاه رسانه و تولیدمحتوای کانون پرورش فکری شهرستان کردکوی

مشاهده گزارش تصویری

باشگاه رسانه و تولیدمحتوای کانون گلستان، آغاز به‌کار کرد

باشگاه رسانه و تولیدمحتوای کانون گلستان، آغاز به‌کار کرد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha