به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست، ملیحه ملکزاده فرد، مدیرکل کانون استان اردبیل با تأکید بر اهمیت ارزیابی کیفی و کمی کارگاههای تابستانی مراکز، اظهار کرد: استقبال قابل توجه اعضا از کارگاهها و برنامههای تابستانی نشاندهنده موفقیت این فعالیتهاست. ضروری است آمار مربوط به تعداد کارگاهها و اعضا بهروزرسانی و بهصورت منظم ثبت شود.
وی همچنین با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ مطالعه در میان نسل کودک و نوجوان، افزود: هدف اصلی برنامههای توسعه کتابخوانی، افزایش ارتباط مؤثر کودکان و نوجوانان با کتاب است، چراکه ایجاد علاقه و انگیزه به مطالعه، موجب ارتقای سطح دانش، آگاهی و در نهایت، دستیابی آسانتر به موفقیتهای فردی و اجتماعی خواهد شد.
داریوش علومی، معاون فرهنگی کانون استان نیز در این جلسه با تأکید بر نقش آگاهیبخشی کانون در حوزه مقاومت و دفاع مقدس گفت: تولید محتوای مناسب پیرامون جنگ ۱۲ روزه ایران با رژیم صهیونیستی از جمله اقداماتی است که میتواند موجب شناخت بیشتر کودکان و نوجوانان نسبت به ماهیت این رژیم و علت تجاوزگریهای آن شود. در این مسیر، رسالت کانون تبیین و آگاهیبخشی است.
از جمله موضوعات مطرحشده در این جلسه میتوان به تشریح دستورالعمل برنامه توسعه کتابخوانی و بررسی راهکارهای اجرایی آن در مراکز استان اشاره کرد. همچنین نحوه برگزاری رویدادهای فرهنگی، هنری و ادبی با موضوع جنگ ۱۲ روزه و تقویت اتحاد ملی مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادهایی از سوی کارشناسان برای مشارکت با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت ارائه شد.
در ادامه، بررسی نحوه ثبت کارگاهها در سامانه CM، پیشنهاد تغییر ساعات کاری برخی مراکز فرهنگی هنری و بازنگری در شیوهنامه برگزاری اردوهای دروناستانی و بروناستانی از دیگر مواردی بود که در دستور کار قرار داشت.
گفتنی است، در پایان جلسه، اعضای شورا به تبادل نظر پیرامون دستورکارها پرداختند و پس از جمعبندی نظرات، برخی از پیشنهادها به تصویب رسید.