به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران، در این برنامه که با حضور ۶۰ نفر از اعضا، والدین و مربیان همراه بود، ۱۲ شرکتکننده با پخت غذاهای سنتی شهرهای خود در سه بخش معرفی پیشینه و خاستگاه غذا، طعم، و چیدمان و نحوه سرو به رقابت پرداختند.
لیلا مکانی، مجری برنامه، در ابتدا درباره اهمیت میراث فرهنگی و اهداف این جشنواره صحبت کرد و سپس حاضران را به چشیدن غذاهای سنتی دعوت نمود.
داوران این مسابقه عبارت بودند از:
-
هادی ملکی (مربی ادبی)
-
صفورا ملا باشی (مربی هنری)
-
مریم دانشور (والدین مرکز)
پس از بررسی معیارهای داوری، نتایج به شرح زیر اعلام شد:
-
دولتی برای پخت کشک بادمجان
-
دانشور برای پخت رشتهپلو
-
نجفی برای پخت آش جو
این جشنواره با استقبال گرم شرکتکنندگان و میهمانان همراه بود و گامی مؤثر در جهت معرفی و حفظ غذاهای سنتی ایران به شمار میرود.
![]() |
![]() |
![]() |