رصد بارش شهابی برساووشی با حضور مربیان و اعضای کانون مازندران

 رصد بارش شهابی برساووشی با حضور مربیان و اعضای کانون پرورش فکری مازندران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مازندران، اردوی رصدی بارش شهابی برساووشی با حضور اعضای فعال و علاقه‌مند انجمن نجوم ساری و بابل، خانواده‌های آنان، مربیان آموزش‌دیده نجوم کانون مازندران و جمعی از علاقمندان نجوم  در شب ۲۸ و بامداد ۲۹ مرداد در ارتفاعات روستای کلکنار شهرستان ساری برگزار شد.

این اردوی نجومی در راستای آشنایی و آموزش مربیان و اعضای کانون به رصد اجرام آسمانی صورت پذیرفت و اعضای حاضر در ساعات انتهایی شب تا سپیده صبح شاهد بارش شهای سنگ و رصد ستاره و سیارات بودند.

این بارش شهابی حاصل عبور دنباله‌دار «سوییفت-تاتل» از نزدیکی خورشید در سال ۲۰۰۰ و باقی‌ماندن ذرات غبار و سنگ‌های آن در مدار زمین است. با عبور زمین از این توده، شهاب‌های درخشان در آسمان شب قابل مشاهده می‌شوند.

نام «برساووشی» به دلیل محل کانون این شهاب‌ها در محدوده صورت فلکی برساووش انتخاب شده است. این رویداد نجومی هر ساله مورد توجه علاقه‌مندان به اخترشناسی قرار می‌گیرد و فرصتی برای آموزش و تجربه رصدی فراهم می‌آورد.

رصد بارش شهابی برساووشی با حضور مربیان و اعضای کانون مازندران

رصد بارش شهابی برساووشی با حضور مربیان و اعضای کانون مازندران

رصد بارش شهابی برساووشی با حضور مربیان و اعضای کانون مازندران

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha