کد خبر: 362610
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
بازدید 380
«روز کودک، روز قصه» در گلستان

به مناسبت گرامی‌داشت هفته ملی کودک و در چارچوب روز ملی قصه‌گویی، مجموعه‌ای از برنامه‌های مختلف با عنوان «روز کودک، روز قصه» در سراسر استان گلستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، این برنامه‌ها که با هدف ترویج فرهنگ قصه‌گویی، تقویت خلاقیت و ایجاد لحظاتی شاد برای کودکان و خانواده‌ها طراحی شده بود، به همت کانون و با همکاری برخی دستگاه‌های فرهنگی برگزار گردید.

در بیمارستان‌ها، مربیان با عروسک‌های رنگارنگ، پای تخت کودکان بستری نشستند و با صدای مهربان‌شان دنیای خیال را برای آنان زنده کردند.

در مراکز فرهنگی و هنری کانون، کودکان با شنیدن قصه‌های مختلف اعم از «قدم یازدهم» و «ماه و پرنده‌ها»، در سفری به سرزمین‌های خیالی رفتند و با بازی، نقاشی و شعرخوانی، حال خوش کودکانه را تجربه کردند.

در مدارس سراسر استان نیز، صبح‌ها با قصه‌گویی مربیان آغاز شد و فضای حیاط مدارس از شور و هیجان مسابقات قصه‌نویسی و نقاشی پر شد.

یکی از بخش‌های پرطرفدار این روز، اجرای قصه‌ی شنیدنی «چی بخوریم؟» توسط مربی قصه‌گو در نمایشگاه استانی بود که با حضور پرشور خانواده‌ها و کودکان همراه شد و فضای صمیمی نمایشگاه را با صدای خنده‌های کودکانه آمیخت.

«روز کودک، روز قصه» در گلستان

«روز کودک، روز قصه» در گلستان

«روز کودک، روز قصه» در گلستان

«روز کودک، روز قصه» در گلستان

«روز کودک، روز قصه» در گلستان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha