قدم های تازه برای پرورش استعدادهای نسل آینده برداشته شد

در نشستی مشترک میان معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش خراسان شمالی و مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، دو طرف بر گسترش همکاری‌ها برای تقویت خلاقیت، ترویج کتاب‌خوانی و ارتقای سواد ادبی دانش‌آموزان تأکید کردند؛ همکاری‌ای که می‌تواند ظرفیت ۱۰۸ هزار دانش‌آموز را وارد مسیری تازه برای رشد توانایی‌ها و پرورش استعدادها کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، در دیدار فرهاد آقابیگی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی با بیان این‌که نگاه ما بازتر کردن آغوش کانون به روی کودکان و نوجوانان است، از آمادگی این نهاد برای معرفی کتاب‌های برتر و اجرای پویش‌های مرتبط با سواد خواندن خبر داد.

وی با اشاره به طرح "کانون مدرسه" ویژه پایه‌های اول، دوم و چهارم، خواستار همراهی بیشتر مدارس شد تا این طرح بتواند بیش از دو روز در هفته اجرا شود. به گفته آقابیگی، معرفی رابطان در مقطع ابتدایی می‌تواند دامنه فعالیت‌ها را گسترده‌تر کند.

وی همچنین از تولید محتوای فاخر هنری و فرهنگی از جمله اجرای تئاتر با رویکرد تربیتی سخن گفت و برای گسترش همکاری‌های مشترک میان دو دستگاه اعلام آمادگی کرد.

 بنیامین یزدانی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان شمالی در این دیدار ، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده کانون برای پرورش خلاقیت دانش‌آموزان تأکید کرد.

یزدانی هدف این دیدار را آشنایی عمیق‌تر با توانمندی‌های کانون عنوان کرد و افزود: تأمین منابع برای کتابخانه‌های کلاسی، اجرای پویش‌های متنوع فرهنگی و هر اقدامی که به رشد استعداد و خلاقیت کودکان بینجامد، ضروری است. به گفته وی، تقویت ادبیات فارسی، ترویج کتاب‌خوانی و ارتقای سواد خواندن در دوره ابتدایی اهمیت ویژه‌ای دارد و معرفی کتاب‌های متناسب با گروه سنی دانش‌آموزان باید در اولویت قرار گیرد.

 وی همچنین به جمعیت ۱۰۸ هزار دانش‌آموز دوره ابتدایی اشاره کرد و این ظرفیت را فرصت ارزشمندی برای بهره‌مندی از برنامه‌های کانون دانست.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha