کد خبر: 365933
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
بازدید 6
نشست تخصصی «بایدها و نبایدهای قصه‌گویی» در کانون زنجان برگزار شد

در آستانه برگزاری بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، نشست تخصصی «بایدها و نبایدها در قصه‌گویی» با حضور مریم تاراسی—داور باتجربه و مدرس حوزه قصه‌گویی—برگزار شد و شرکت‌کنندگان با اصول انتخاب متن و نیازسنجی مخاطب آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان زنجان؛ نشست تخصصی قصه‌گویی با عنوان «بایدها و نبایدها در قصه‌گویی» ویژه مربیان کانون و علاقه‌مندان این حوزه، در آستانه برگزاری بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی برگزار شد. در این نشست که با حضور مریم تاراسی—از داوران توانمند و مدرسین برجسته قصه‌گویی استان زنجان در جشنواره‌های مختلف—برگزار شد، شرکت‌کنندگان با مهم‌ترین نکات داوری و الزامات اجرای یک روایت موفق آشنا شدند.

تاراسی در بخش ابتدایی برنامه، ضمن بررسی فرم‌های داوری جشنواره، بر دو موضوع کلیدی تأکید کرد:
۱. انتخاب متن مناسب و متناسب با ویژگی‌های شخصیتی قصه‌گو، که می‌تواند تسلط و کیفیت اجرای قصه را افزایش دهد.
۲. نیازسنجی مخاطب کودک و نوجوان، زیرا کودک امروز با حجم گسترده‌ای از اطلاعات و نوآوری‌ها روبه‌روست و این مهارت و هنر قصه‌گوست که با اجرای خلاقانه توجه او را برای لحظاتی به دنیای قصه و ادبیات جلب کند.

این نشست در فضایی تعاملی برگزار شد و شرکت‌کنندگان فرصت یافتند پرسش‌ها و تجربه‌های خود را در زمینه انتخاب قصه، شیوه اجرا و شناخت مخاطب با یکدیگر در میان بگذارند.

گفتنی است بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با شعار «جهان را با قصه کودکان ببین» از شهریورماه آغاز شده و هم‌اکنون مراحل استانی آن در سراسر کشور در حال برگزاری است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha