ویژه‌برنامه‌های روایت‌گری عاشورایی در مراکز فرهنگی‌هنری کانون قزوین

هم‌زمان با پنجم ماه صفر و سال‌روز شهادت حضرت رقیه(س) به منظور ترویج فرهنگ عاشورا با زبان قصه، روایت و فعالیت‌های فرهنگی، تربیتی، ویژه برنامه «روایت‌گری عاشورایی» در مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان قزوین در پی فراخوانی با شعار «از خیمه‌های کربلا تا خانه‌های ایران؛ قصه پیوند دل‌هاست» و با هدف معرفی شخصیت حضرت رقیه(س) و بازنمایی جلوه‌های ایثار، صبوری، امید، همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی و در قالب گفتمان فرهنگی «نذر قصه‌گویی» مراکز فرهنگی و هنری کانون قزوین هم‌زمان با سراسر کشور ویژه برنامه‌هایبروایت‌گری عاشورایی را برگزار کردند.

مرکز فرهنگی‌هنری شماره سه قزوین با حضور ۵۰ عضو دختر و پسر طی دو روز ویژه برنامه روایت‌گری عاشورایی را برگزار کرد.

معرفی شخصیت  حضرت رقیه (س) و قصه‌گویی خورشید سه ساله حضرت رقیه (س)  از فعالیت‌های این برنامه بود.

همچنین ویژه برنامه ای به مناسب سالروز شهادت حضرت رقیه س در مرکز شماره یک کانون آبیک  برگزار شد و اعضا با اجرای فعالیت معرفی شخصیت، قصه گویی با شخصیت ایشان آشنا شدند و در پایان با نذری پذیرایی شدند.

در مرکز فرهنگی‌هنری کانون شریفیه این برنامه با حضور ۴۰عضو دختر و خانواده‌ها برگزار شد و شامل تلاوت قرآن کریم، پخش سرود ملی،  بحث آزاد درباره حماسه کربلا و مظلومیت حضرت رقیه (س)، شعرخوانی، مسابقه، قصه‌گویی عاشورایی اعضا و مربی و پخش نذری بود.

گفتنی‌ست موضوع‌ها و محورهای فراخوان این برنامه شامل حضرت رقیه(س)، نماد صبوری، امید و استقامت، کودکان و نوجوانان شهید در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب، مهربانی، مواسات، همدلی و یاری‌رساندن به دیگران است.

ویژه‌برنامه‌های روایت‌گری عاشورایی در مراکز فرهنگی‌هنری کانون قزوین

ویژه‌برنامه‌های روایت‌گری عاشورایی در مراکز فرهنگی‌هنری کانون قزوین

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha