«پویش هدیه خوبان» از شهرستان نقده

در ادامه‌ی اجرای پویش «هدیه خوبان»، ۱۶۸ کوله‌نمدی به یاد ۱۶۸ فرشته‌ی میناب از شهرستان نقده آماده و ارسال شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان غربی، در ادامه‌ی اجرای پویش «هدیه خوبان»، ۱۶۸ کوله‌نمدی به یاد ۱۶۸ کودک شهید میناب از شهرستان نقده آماده و ارسال شد.

 این اقدام فرهنگی و هنری با هدف ترویج نیکوکاری، تقویت روحیه‌ی همدلی و مشارکت اجتماعی و نیز پیوند دادن هنر دست‌ساز با مفاهیم ارزشمند انسانی اجرا شده است.

 در این پویش، اعضای مرکز فرهنگی هنری نقده با دستان خود کوله‌هایی نمدی را طراحی و تولید کردند تا یاد و نام این ۱۶۸ فرشته زنده بماند.

«پویش هدیه خوبان» از جمله برنامه‌های سالانه‌ای است که با محوریت فعالیت‌های هنری، زمینه‌ای برای بروز خلاقیت، مسئولیت‌پذیری و فرهنگ‌سازی در میان کودکان و نوجوانان را در ایام محرم و اربعین فراهم می‌کند.

گفتنی است؛ این دست‌سازه‌های ارزشمند در «موکب میهمانان کوچک امام حسین (ع)» مستقر در مرز تمرچین، در اختیار زائران قرار گرفت تا در طول مسیر پیاده‌روی اربعین، به عنوان تحفه‌ای فرهنگی به کودکان و نوجوانان میزبان در کشور عراق اهدا شود.
«پویش هدیه خوبان» از شهرستان نقده
«پویش هدیه خوبان» از شهرستان نقده

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha