میز خدمت کانون استان اردبیل در نمایشگاه قاب توسعه و مصلای نماز جمعه برپا شد

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با حضور در برنامه‌های «میز خدمت»، ضمن گفتگو با مراجعین و خانواده‌ها، به بررسی مستقیم درخواست‌ها و پیشنهادات در حوزه خدمات فرهنگی و تربیتی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اردبیل، ملیحه ملک‌زاده‌فرد، مدیرکل این مجموعه، در راستای سیاست‌های دولت مبنی بر تکریم ارباب‌رجوع و تسهیل دسترسی مردم به مسئولان، در دو نوبت میز خدمت را با هدف ارتباط مستقیم و پاسخگویی مسئولانه برگزار کرد.

بر اساس این گزارش، در نخستین برنامه که در روز پنجشنبه، ۵ شهریورماه ۱۴۰۵، از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ در محل برپایی «نمایشگاه قاب توسعه» و در نگارخانه خطایی برگزار شد، ملک‌زاده‌فرد به همراه نمایندگان سه دستگاه تابعه دیگر وزارت آموزش و پرورش، ضمن شنیدن درخواست‌های مراجعین، راهکارهای قانونی لازم را برای پیگیری و حل مسائل مطروحه ارائه داد.

میز خدمت کانون استان اردبیل در نمایشگاه قاب توسعه و مصلای نماز جمعه برپا شد

همچنین در ادامه این برنامه، میز خدمت دوم در روز جمعه، ۶ شهریورماه ۱۴۰۵، پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) اردبیل برپا شد. در این نشست نیز مدیرکل کانون استان با حضور در جمع نمازگزاران، به‌طور مستقیم به دغدغه‌های فرهنگی و تربیتی اولیا و اعضا پاسخ داد و بر استمرار پیگیری مطالبات تا حصول نتیجه تأکید کرد.

ملک‌زاده‌فرد در حاشیه این برنامه‌ها با اشاره به اهمیت عدالت فرهنگی و ارتباط بی‌واسطه با بدنه جامعه، اظهار داشت: این نشست‌ها فرصتی مغتنم برای شناسایی نیازهای واقعی مخاطبان و ارزیابی کیفیت خدمات ارائه‌شده در مراکز کانون است. هدف ما در مجموعه کانون، تسهیل دسترسی به فرصت‌های فرهنگی و افزایش رضایت‌مندی خانواده‌ها از برنامه‌های تربیتی است.

گفتنی است، استقرار میزهای خدمت در اماکن عمومی، از جمله برنامه‌های محوری کانون استان اردبیل برای تعامل بیشتر با جامعه هدف و تحقق اهداف پاسخگویی و تکریم شهروندان است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha