کد مطلب: 378756
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۰
اردوی خاطره‌انگیز با حضور دختران نوجوان مرکز کاشمر

چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ اعضای دختر مرکز فرهنگی، هنری کاشمر با حضور در اقامتگاه بومگردی تنسگل، لحظات شیرین و پرخاطره اردو را تجربه کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، مهدی صادقی مسئول مرکز فرهنگی کاشمر با اعلام این خبر گفت: در راستای تقویت روحیه همدلی و مهارت‌های اجتماعی اعضا، برگزاری اردو با حضور ۳۰  دختر نوجوان را در بومگردی تنگسل برنامه‌ریزی کردیم.

این اردو با فعالیت‌هایی چون کتابخوانی، بازی و سرگرمی و ورزش در کنار برپایی و اقامه نماز جماعت، لذت بردن از طبیعت و پذیرایی همراه بود.

دختران نوجوان مرکز کاشمر یک روز شاد و مفرح اردویی را تجربه کردند

صادقی در ادامه افزود: در اولین ساعات اردو، کارشناسان محترم منابع طبیعی به جمع ما پیوستند و درباره‌ی اهمیت حفظ جنگل‌ها، حیات وحش و منابع طبیعی با زبان ساده و صمیمی صحبت کردند. بچه‌ها با دقت به نکات آموزشی گوش داده و سوالات هوشمندانه‌ای مطرح کردند که با اهدا جوایزی از سوی میهمانان همراه بود.

در ادامه، بخش کتابخوانی برگزار شد و چند نفر از اعضا خلاصه‌ای از کتاب‌های موردعلاقه‌شان را معرفی کردند. سپس شعرخوانی اشعار زیبای کودکانه از کتاب‌هایی که جایزه گرفته بودند انجام شد.

دختران نوجوان مرکز کاشمر یک روز شاد و مفرح اردویی را تجربه کردند

نماز جماعت به امامت یکی از مربیان برگزار شد. فضای معنوی و آرامش بخشی بر اردو حاکم بود و همه با خشوع و حضور قلب در این مراسم شرکت کردند. بعد از صرف نهار، نوبت به بازی‌های گروهی و سرگرمی رسید. انواع بازی‌های شاد و مهیج مانند توپ و سبد، مسابقات والیبال و دست به دست و... برگزار شد که هیجان و شادی خاصی به برنامه بخشید.

مسئول مرکز فرهنگی کاشمر در ادامه افزود:  در این اردو جلسه‌ی انجمن نوجوانان برگزار شد و در آن، نوجوانان درباره‌ی فعالیت‌های اجتماعی، مسئولیت‌پذیری و نقش خود در جامعه صحبت کردند و ایده‌های جدیدی برای برنامه‌های آینده مطرح نمودند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha