به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان؛ در این سمینار که با حضور مسئولین واحدهای اداره کل، کارشناسان فرهنگی، هنری، آموزش و پژوهش و حضور مجازی مهمانان برگزار شد، عملکرد کانون پرورش فکری استان در شش ماهه نخست سال مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
پروین پشتکوهی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان در این گردهمایی ضمن تشکر از اقدامات و تلاش های مجاهدانه همکاران کانون از ابتدای جنگ تحمیلی تا کنون، از حضور موثر و هدفمند همکاران در عرصه فرهنگ، از آنان به عنوان جهادگران فرهنگی یاد کرد.

پشتکوهی درادامه، اقدامات دشمن متخاصم و دژخیم در جنایت کوهستک سیریک را محکوم نمود واین اقدامات علیه غیر نظامیان و کودکان بی دفاع را نشانه ضعف و زبونی دشمن دانست.
وی ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری به مدیریت فرهنگی نیاز داریم و در این شرایط بحرانی می بایست مناسب ترین و بهترین و موثرترین تصیمات را اتخاذ کنیم.
پشتکوهی در ادامه بصورت مشروح و جامع بر ضرورت توجه به مدیریت منابع تاکید نمود و از کارشناسان ومسئولین واحدها خواست تا با بازنگری برنامه ها، اولویت های فرهنگی را در شرایط کنونی احصا و براساس هر منطقه مدیریت لازم انجام گردد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان بیان داشت: باید در پایان هر برنامه ارزش های حاصل شده برای جامعه مخاطب احصا گرددو در برنامه های بعدی برای کاهش نقاط ضعف و اسیب برنامه ریزی دقیق تری صورت گیرد.
پروین پشتکوهی از واحد فرهنگی و مالی به عنوان دوبال تصمیم گیری یاد کرد و بر لزوم خارج شدن از نگاه هزینه کردی و رفتن به سمت نگاه سرمایه گذاری خصوصا در حوزه نیروی انسانی تاکید نمود.
در ادامه نعیم اسدی، معاون فرهنگی و اجرایی کانون استان ضمن تشکر از زحمات و تلاش های همکاران، جایگاه کنونی کانون پرروش فکری استان را ثمره اعتقاد قلبی مربیان و کارشناسان به جایگاه و ماموریت مهم کانون دانست.
اسدی در ادامه با اشاره به آسیب های اجتماعی استان، در خصوص مسئله ها و ریشه های اجتماعی آن با همکاران گفتگو نمود و بر لزوم آگاهی و اشراف تمامی واحدها بر این مسائل تاکیدکرد.
در ادامه سید داود حسینی، کارشناس اجرایی کانون پرورش فکری استان، برلزوم توجه هرچه بیشتر بر نوجوانان و تاثیر رسانه برآنان گفتگو نمود وبر ضرورت توجه به آسیب دیدگان جنگ نرم تاکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گزارشی از پروژه های عمرانی اجرا شده و در دست اقدام استان ارایه کرد.

در این نشست که خانم عاشری، مدیرکل استان البرز به عنوان میهمان ویژه بصورت مجازی حضور داشت، به نحوه تشکیل گروه های مردمی و حلقه های والدینی در مراکز اشاره کرد و در زمینه بهره گیری از ظرفیت مردمی در اجرای برنامه های فرهنگی در جوامع محلی، در شرایط جنگی نیز پشنهاداتی ارائه نمود.
در ادامه امین دهقانی کارشناس مسئول امورمالی نیز گزارش واحدمالی را در بخش های اعتباری، هزینه کرد و افزایش بودجه استانی ارائه نمود و برلزوم رعایت نکات کلیدی در تکمیل اسناد مالی توسط مراکز با سایر کارشناسان گفتگو کرد.
در ادامه گزارش مشروحی از اقدامات اداره کل در حوزه اداری ارایه شد.
نصرابادی، مدیرعامل شرکت بازی سازی پولاریس، بازی دیجیتال "محافظان کوچک، اخرین امید" را به کارشناسان معرفی نمود.

در این سمینار صمصام پور کارشناس واحد فناوری اطلاعات از دستاوردهای های استان در حوزه بهسازی و ارتقای سیستم های فناوری اداره کل و استان خبر داد و برنامه های آتی این واحد را بیان کرد.
نجمه واحدی کارشناس ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات گزارش های واحد مربوطه را ارایه و توضیحاتی در خصوص شاخص های ارزیابی سال ۱۴۰۴ بیان نمود.
در بازه زمانی دوم فاطمه غلامزاده نخلی، کارشناس مسئول فرهنگی هنری و ادبی ضمن تشکر از برگزاری جلسه سمینار، گزارش واحد افرینش های فرهنگی را براساس سیاست ها و راهبردهای اجرایی کانون برشمرد.

وی در ادامه عملکرد مراکز را بررسی و تحلیل های کارشناسی را در خصوص برنامه های اجرا شده ارائه نمود.
نوشین فرهادی، کارشناس واحد افرینش های هنری، نیز ضمن ارایه گزارش این واحد، مواردی را برای ارتقا سطح فعالیت ها و برنامه های هنری با همکاران به مشورت گذاشت.
خادمی کارشناس واحد آموزش و پژوهش نیز ضمن ارایه گزارش واحد، توضیحاتی در خصوص برگزاری دوره موفق تربیت مربی پیش دبستان با همکاری سازمان تعلیم و تربیت ارائه کرد.
گفتنی است؛ در بخش پایانی نشست ضمن اعلام مصوبات جلسه، مدیرکل کانون هرمزگان، برنامه های پیشنهادی شش ماهه دوم سال را با رویکرد دسترس پذیری خدمات کانون و عدالت فرهنگی، هنری و ادبی و گسترش کتابخانه های سیار ارائه نمود.