کد مطلب: 380134
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۹
بازدید 5
کانون پرورش فکری همدان همراه در اجرای "جشن بزرگ مهربانی"

پویش «پروانه‌های میناب» با همراهی کانون پروش فکری استان همدان و مشارکت مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی همدان، با هدف گرامی‌داشت یاد ۱۶۸ دانش‌آموز شهید میناب و حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، مراسم «جشن بزرگ مهربانی» شامگاه شنبه در میدان امام خمینی(ره) و به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان و با همکاری کانون پرورش فکری استان همدان با حضور هنرمندان استانی و کشوری برگزار شد.

در این مراسم مردم بامشارکت گسترده خود در پویش ملی «پروانه های میناب»، با هدف حمایت از دانش‌آموزان و ترویج فرهنگ همدلی، نوشت‌افزار جمع‌آوری کردند و اوقات خوشی را در کنار یکدیگر سپری کردند.

کانون پرورش فکری همدان همراه در اجرای "جشن بزرگ مهربانی"

در این برنامه سنا طهماسیان، قصه‌گوی نوجوان کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان همدان با گویش همدانی به قصه‌گویی با موضوع مهربانی و کمک رسانی پرداخت و در کنار احسان مهدی، مجری برنامه محفل ستاره‌ها به اجرای برنامه پرداخت.

در ادامه میلاد مرادی، مدیر کل کانون پرورش فکری استان همدان از سنا به خاطر اجرای هنرمندامه در این برنامه تقدیر کرد.

کانون پرورش فکری همدان همراه در اجرای "جشن بزرگ مهربانی"

همچنین کاروان پویش همکلاسی نیز در این مراسم حضور داشت.این حرکت ملی که از مشهد آغاز شده و استان به استان در مسیر رسیدن به مقصد نهایی خود یعنی میناب حرکت می‌کند به همدان و به اجرای این جشن بزرگ مهربانی رسید که با استقبال گرم و پرشور مردم خون‌گرم همدانی همراه شد.

کانون پرورش فکری همدان همراه در اجرای "جشن بزرگ مهربانی"

پویش ملی «همکلاسی» با هدف مشارکت عمومی در تأمین نیازهای آموزشی دانش‌آموزان شکل گرفته و هدف اصلی آن، تأمین و توزیع 1 میلیون و 680 هزار بسته لوازم التحریر است. انتخاب این عدد، علاوه بر گستره ملی این حرکت، یاد و خاطره 168 شهید منطقه میناب را نیز تداعی می‌کند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha