آب‌سوران: همکاری کانون و رسانه می‌تواند روایتگر ظرفیت‌های نسل آینده باشد

مدیرکل کانون استان آذربایجان‌غربی بر ضرورت تقویت همکاری با رسانه‌ها برای معرفی ظرفیت‌ها، موفقیت‌ها و مطالبات کودکان و نوجوانان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان‌غربی، زهرا آب‌سوران، مدیرکل کانون استان، با حضور در دفتر خبرگزاری فارس در آذربایجان‌غربی، با علی‌اصغر تمن، سرپرست خبرگزاری فارس استان و جمعی از اعضای تحریریه این خبرگزاری دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، آب‌سوران با اشاره به سابقه همکاری میان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و خبرگزاری فارس، این تعامل را زمینه‌ساز شکل‌گیری اتفاقات مثبت در حوزه کودک و نوجوان دانست و اظهار کرد: رسانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در دیده‌شدن ظرفیت‌ها، استعدادها، موفقیت‌ها و فعالیت‌های کودکان و نوجوانان داشته باشند.

وی افزود: بخش قابل توجهی از فعالیت‌هایی که در مراکز کانون در حوزه‌های فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و فناورانه انجام می‌شود، حاصل تلاش کودکان و نوجوانانی است که در مسیر یادگیری، خلاقیت و کشف استعدادهای خود قدم برمی‌دارند و لازم است این تلاش‌ها برای جامعه روایت شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی با تأکید بر اهمیت حقوق کودک ادامه داد: رسانه در کنار معرفی برنامه‌ها و موفقیت‌ها، می‌تواند به تبیین حقوق کودکان و نوجوانان، ضرورت توجه به نیازهای آنان و افزایش حساسیت اجتماعی نسبت به مسائل این قشر کمک کند.

آب سوران با اشاره به هفته ملی کودک نیز گفت: این هفته فرصتی است تا علاوه بر اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری، نگاه جامعه به جایگاه کودک و نوجوان، حقوق آنان و ضرورت فراهم‌کردن زمینه رشد، خلاقیت، مشارکت و شنیده‌شدن صدای کودکان تقویت شود.

وی همچنین از همکاری خبرگزاری فارس در پوشش فعالیت‌های کانون و انعکاس رویدادهای حوزه کودک و نوجوان قدردانی کرد و گفت: تداوم این همکاری می‌تواند به ایجاد یک جریان رسانه‌ای مستمر در حوزه کودک و نوجوان منجر شود؛ جریانی که تنها به مناسبت‌ها محدود نباشد و در طول سال، ظرفیت‌ها و مسائل این حوزه را دنبال کند.

در ادامه این دیدار، علی‌اصغر تمن، سرپرست خبرگزاری فارس در آذربایجان‌غربی نیز با اشاره به اهمیت فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نقش این مجموعه را در پرورش، رشد، شناسایی و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان مهم ارزیابی کرد.

وی با قدردانی از فعالیت‌های کانون در استان اظهار کرد: مجموعه فعالیت‌هایی که در مراکز کانون برای کودکان و نوجوانان انجام می‌شود، ظرفیت مناسبی برای رسانه‌ای‌شدن دارد و خبرگزاری فارس نیز در سال‌های گذشته تلاش کرده است بخش قابل توجهی از این فعالیت‌ها و موفقیت‌ها را به جامعه معرفی کند.

چمن افزود: کانون پرورش فکری بستری برای کشف استعدادهایی است که شاید در بسیاری از موارد کمتر دیده شوند و رسانه می‌تواند با روایت درست این اتفاقات، هم خانواده‌ها را با ظرفیت‌های کانون آشنا کند و هم موفقیت‌های کودکان و نوجوانان را به عنوان بخشی از سرمایه انسانی و فرهنگی استان برجسته سازد.

سرپرست خبرگزاری فارس در آذربایجان‌غربی همچنین بر تداوم تعامل میان دو مجموعه تأکید کرد و گفت: فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی کانون زمانی اثرگذاری بیشتری پیدا می‌کند که جامعه از این اقدامات و نتایج آن آگاه باشد و رسانه در این مسیر نقش مهمی بر عهده دارد.

در بخش دیگری از این دیدار، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی در یک گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری فارس به تشریح برنامه‌ها و رویکردهای کانون در هفته ملی کودک پرداخت.

این گفت‌وگو با محوریت برنامه‌های هفته ملی کودک در استان، رویکرد کانون به مشارکت کودکان و نوجوانان، توجه به حقوق کودک و برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی این هفته انجام شد.

در پایان این دیدار، طرفین بر تداوم همکاری، تعامل رسانه‌ای و انعکاس گسترده‌تر فعالیت‌ها، دستاوردها و مطالبات حوزه کودک و نوجوان تأکید کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha