• کد مطلب: 381998

هم‌زمان با هفته ملی کودک و با حضور کتابخانه سیار، مرکز ثابت و اعضای ارشد کانون پرورش فکری؛

عروسک‌ها به مهدالرضا و دبستان حسابی بشرویه رفتند؛ شادی و یادگیری در قاب نمایش

هم‌زمان با هفته ملی کودک، کتابخانه سیار و مرکز فرهنگی‌هنری ثابت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بشرویه، با همراهی اعضای ارشد مرکز، در مهدکودک مهدالرضا و دبستان حسابی حضور یافتند و با اجرای نمایش عروسکی و بازی‌های حرکتی، لحظاتی شاد و آموزنده برای کودکان و دانش‌آموزان رقم زدند؛ برنامه‌هایی با هدف پرورش خلاقیت، تقویت علاقه به کتاب و هنر و غنی‌سازی تجربه‌های فرهنگی کودکان.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، هم‌زمان با هفته ملی کودک، کتابخانه سیار و مرکز فرهنگی‌هنری ثابت کانون بشرویه با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری، مهمان کودکان مهدکودک مهدالرضا و دانش‌آموزان دبستان حسابی شدند.

در نخستین برنامه، کودکان مهدکودک مهدالرضا با تماشای نمایش عروسکی شاد و جذاب، لحظاتی سرشار از شادی و یادگیری را تجربه کردند. این برنامه با هدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی، پرورش خلاقیت و ایجاد فضایی دلنشین برای یادگیری کودکان اجرا شد و با استقبال گرم آنان همراه بود.

در ادامه، کتابخانه سیار و مرکز ثابت کانون بشرویه با حضور در دبستان حسابی، برنامه‌ای شامل نمایش عروسکی و بازی‌های حرکتی جذاب برای دانش‌آموزان اجرا کردند. این فعالیت‌ها ضمن ایجاد شور و نشاط در فضای مدرسه، زمینه‌ای برای تحرک، مشارکت، تقویت خلاقیت و آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با ظرفیت‌های فرهنگی و هنری کانون فراهم کرد.

همراهی اعضای ارشد مرکز در اجرای این برنامه‌ها نیز جلوه‌ای از مشارکت اعضای کانون در فعالیت‌های فرهنگی و هنری و انتقال شادی و تجربه به نسل کم‌سن‌تر بود.

این برنامه‌ها در راستای گرامی‌داشت هفته ملی کودک و با هدف گسترش فرصت‌های فرهنگی، ترویج کتاب‌خوانی و پیوند کودکان با دنیای هنر، بازی و خلاقیت برگزار شد.