-
در نشست سیاستگذاری شورای نظارت بر اسباببازی؛
ایجاد کمیسیون تخصصی فضای بازی تصویب شد
شورای سیاستگذاری نظارت بر اسباببازی طرح ایجاد کمیسیون تخصصی برای نظارت و ساماندهی بر بازیهای اتاق فرار (اسکیپ روم)، کافه بازیها و فضای بازی کودکان را تصویب کرد.
-
در نشست فصلی مدیران صورت گرفت؛
هماهنگی برنامههای راهبردی کانون در دوران کرونا
نشست فصلی مدیران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، رویکردهای جدید این سازمان باسابقه فرهنگی در روبرو شدن با پدیده شیوع بیماری کرونا و تاثیر آن بر فعالیتهای کانون را مورد بحث و گفتوگو قرار داد.
-
وزیر آموزش و پرورش در دیدار با کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان:
کانون پرورش فکری یکی از نقطههای امید و عرصهای برای فرهنگ و تمدنسازی، هویتسازی و شخصیتسازی است
وزیر آموزش و پرورش در دیدار با کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از نقطههای امید سرزمین ماست، اینجا یکی از عرصههای فرهنگسازی، تمدنسازی، هویتسازی و شخصیتسازی برای جامعه است.
-
نگاهی به رویداد فرهنگی جدید کانون پرورش فکری؛
چرا کانون «مهرواره»ها را ایجاد کرده است؟
مهرواره عنوانی است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای برخی رویدادهای غیر رقابتی حوزه کودک و نوجوان برگزیده است تا از این راه بستر فرهنگی مناسبی جهت بروز توانمندیها، استعدادها و خلاقیتهای آنان فراهم کند.
-
آغاز طرح تمیم هم راستا با جایزه کتاب ماه و سال؛
جزییات اولین طرح تأمین محتوای یکپارچه مراکز کانون (تمیم) اعلام شد
مدیر عامل کانون می گوید طرح جدیدی برای تامین محتوای یکپارچه مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از اسفند ۱۳۹۸ برای نخستین بار اجرا میشود تا بر اساس آن کتابهای ناشران برگزیده در جایزه کتاب ماه و سال و سرگرمیها و اسباببازیهای منتخب به کتابخانههای کانون در سراسر کشور ارسال شود.
-
با حضور مدیرعامل و همزمان با دهه فجر؛
نخستین آزمون اینترنتی تافل (آی بی تی) کانون زبان ایران برگزار شد
نخستین آزمون اینترنتی تافل(آی بی تی) کانون زبان ایران همزمان با ۱۲ بهمن و با حضور مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تهران برگزار شد.
-
مدیرعامل کانون:
مفهوم اسباببازی در جامعه جدیتر شده است
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: جشنواره ملی اسباببازی به درجهای از بلوغ رسیده است که باید در سالهای آینده لباس جدیدی را برای این نوجوان تدارک دید.
-
معاون اقتصادی رییسجمهوری:
بازیهای کودکان را جدی بگیریم
معاون اقتصادی رییسجمهوری در آیین گشایش پنجمین جشنواره ملی اسباببازی بر اهمیت حمایت بنگاههای پولی و بانکی از حوزه تولید اسباببازی تاکید کرد.
-
از رهگذر جشنواره قصهگویی، بیتردید استعدادهایی فرصت شناسایی پیدا خواهند کرد
داستانهایی که ما در دوران کودکی شنیدیم، آنقدر داستانهای خوبی بود که تأثیر فرهنگی ناخودآگاهی روی ذهن ما میگذاشت. در آن دوران قصههایی از شاهنامه و ادبیات ملی ایران برای ما تعریف میکردند که بخشی از آنها در ذهن ما حک میشد.
-
مدیرعامل کانون:
ادبیات وارداتی در عرصه کودک و نوجوان نگرانکننده است
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در همایش ادبیات کودک و نوجوان در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی تأکید کرد که نیاز به پرورش یک نسل جوان برای خلق ادبی در عرصه ادبیات کودک و نوجوان وجود دارد.
-
فاضل نظری مدیرعامل کانون:
هفته ملی کودک، رزمایش فرهنگی فعالان حوزه کودک است
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هفته ملی یا روز جهانی کودک را رزمایشی فرهنگی خواند که فرصت همکاری فعالان حوزه کودک را در یک نبرد دائمی و واقعی فراهم میکند.
-
«اقیانوس پشت پنجره» گمشده این سالهای سینمای کودک
یکی از مظاهر جشنواره سیودوم فیلم کودک نزدیک شدن تدریجی اینگونه به اصالت نجیب و سراسر انسانی خود است. اصل مهمی که مشهود است در پروسه انتخاب فیلمهای این دوره لحاظ شده تا این پارامتر گمنام سینمای کودک، در این دوره از جشنواره، تجلی چشمگیری داشته باشد.
-
مدیرعامل پیشنهاد کرد:
اشتراکگذاری تجربه موزه تاریخ کانون در سراسر کشور
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معتقد است تجربه موزه تاریخ کانون میتواند با مستندسازی در اختیار همه استانها قرار بگیرد.
-
مدیرعامل کانون در مراسم گشایش نمایشگاه دائمی اسباببازی:
نقش اسباببازی در معماری هویت کودکان کلیدی است
مدیرعامل کانون معتقد است اگر امروز اهمیت اسباببازی درک نشود، در آینده صدمههای بسیاری به فرهنگ کشور وارد میشود؛ زیرا اسباببازیها در معماری هویت کودکانمان نقش کلیدی دارند.
-
فرشید مثقالی:
آدم خوششانسی هستم که روزگار به من اجازه داده بازیگوشی کنم
بچه که بودم نقاشیام خوب بود، اما در دوران ما انیمیشن نبود. با تصویرسازی در دوره دبیرستان و با کارهای زندهیاد مرتضی ممیز آشنا شدم و دیدم که عجب دنیایی دارد. تصویرسازی میکردم تا اینکه چند فیلم انیمیشن از کشورهای اروپای شرقی در همان دورههای اول و دوم جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان کانون پیش از انقلاب دیدم. آن فیلمها آنقدر به نظرم جذاب آمد که علاقهمند شدم انیمیشن بسازم و همه تلاشم را به کار بردم تا این کار را انجام دهم.
-
دیگر خندههای وحید نصیریان دیوار جشنواره را نمیلرزاند
امسال نخستین باری است که دوسالانه پویانمایی تهران بدون حضور وحید نصیریان برگزار میشود که به همین بهانه امیر سحرخیز از دوستان نزدیکش در یادداشتی به مرور خاطراتشان با هم پرداخته است.
-
کامبیز درمبخشِ ۱۸ ساله در درون من زندگی میکند
کسی مانند من که کار تصویرسازی انجام میدهد و به فانتزی علاقه دارد مگر میشود انیمیشن نگاه نکرده باشد! من از ۷، ۸ سالگی انیمیشن میدیدم.
-
رضا کیانیان:
آرزو دارم یک روز «کارتونی» شوم!
از وقتی که یادم میآید به انیمیشن علاقه داشتم، از همان روزگاری که برای دیدن فیلمهای انیمیشن با پدرم به سینما میرفتم و تازه، دوبله سینمای آثار جهان در ایران باب شده بود. آن زمان که خیلی بچه بودم و سواد نداشتم و از دیگران میخواستم برایم کپشنهای وسط فیلم را بخوانند تا ببینم موضوع از چه قرار است. یادش بخیر! آن زمان به انیمیشن میگفتند مضحک قلمی و ما میگفتیم مووسی قلمی.
-
مدیرعامل کانون در اختتامیه نخستین مهرواره شعر آفرینش:
شاعران مرزبانان زبان فارسی هستند
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن برشمردن اهمیت حفظ مرزهای زبان فارسی، از نوجوانان و جوانان شاعر خواست تا در نگهبانی از این میراث فرهنگی تلاش کنند.
-
نیاز فرهنگی کودکان و یک انتخاب ساده
دوست عزیزی برایم پیام داده بود که اگر فرصت بود یادداشتی بنویس در بارهی اصلیترین نیاز فرهنگی و هنری کودکان از نگاه یک والد؟ محور اصلی پیشنهادش آنقدر مهم، کلی و فراگیر و... بود که برای لحظاتی چشمانم را بستم و به دختر سه سالهام فکر کردم. به همهی دغدغههای ریز و درشتی که برای رشد و بالندگیاش دارم به انبوه نیازهای مهم و اساسی که او دارد... مگر میشد یا میشود همهی این دغدغهها را در قالب یک یادداشت ۵۰۰-۴۰۰ کلمهای خلاصه کرد و حرف را تمام و کمال زد. دوباره فکر کردم به این که اصلا من مادر چه دغدغههایی دارم و یک کودک سه ساله چه نیازهایی؟ این دو مگر نباید یکی باشند؟ اصلا تا کجای آن همه نیاز دغدغه من است و تا کجا یک نیاز واقعی برای او؟