بازدید کودکان و نوجوانان خرمشهری از موزه آبادان

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره 4 خرمشهر همزمان با آغاز فعالیت‌های تابستانی کانون در استان خوزستان اردوی یک روزه بازدید از موزه آبادان را برای کودکان و نوجوانان خرمشهری برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، حمیده عدنانی مسئول کانون شماره 4 خرمشهر با اعلام این خبر گفت: در این اردوی یک روزه که با حضور جمعی از کودکان و نوجوانان عضو کانون برگزار شد بچه‌ها با آثار مردم شناسی و آثار باستانی به نمایش گذاشته شده در موزه آبادان آشنا شدند.
وی با بیان این که کودکان و نوجوانان در این بازدید با ظروف سفال تاریخی، اشعار نگاشته شده بزرگان شعر و ادب پارسی، بت‌های مفرغی، سر گرزه‌ها، دهانه‌های اسب، مجسمه حیوانات (ایلام و لرستان) و ظرف کروی لوله‌دار خاکستری رنگ ساخته شده به شیوه چرخ‌ساز، نیم تنه یک زن ساخته شده از سفال به رنگ آجری، تنگ لوله‌دار با کف ساده ساخته شده به‌شیوه چرخ ساز که از شوش به دست آمده است و... دیدن کردند افزود: این مجموعه آثار از دوره ما قبل تاریخی، تاریخی و آثاری از دوره‌های متأخر تا دوره قاجاریه و نیز آثاری از هنرمندان کارگاه‌های هنرهای سنتی بودند که بچه‌ها با آن‌ها آشنا شدند.
عدنانی یادآور شد: موزه آبادان یکی از موزه‌های قدیمی ایران است که در سال 1338 با مجموعه آثاری از دوره ما قبل تاریخی، تاریخی و آثاری از دوره‌های متأخر تا دوره قاجاریه و نیز آثاری از هنرمندان کارگاه‌های هنرهای سنتی افتتاح شد.
گفتنی است کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان بیش از 50 مرکز ثابت و سیار دارد که فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و مذهبی را برای بچه های 7 تا 16 سال برگزار می‌کند.