قصه گویی، راه حل نهادینه کردن مطالعه در کودکان و نوجوانان است

قصه گوی جشنواره منطقه چهار کشور و مربی مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان گفت: والدین جامعه ما با بهره گیری از ابزار قصه گویی می توانند مطالعه را در جامعه و در بین نسل جدید نهادینه کنند و آنها را به مطالعه عادت دهند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل استان کرمان، مهری بامری در حاشیه بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی منطقه چهار به اثر تربیتی غیرمستقیم قصه گویی به کودکان اشاره کرد و  افزود: کودکان نصیحت گویی مستقیم را دوست ندارند و آثار تربیتی را باید به شکل غیرمستقیم بیان کرد.

وی با اشاره به نفوذپذیری قصه ها برای کودکان تصریح کرد: قصه گو باید با قصه همزاد پنداری کند و قصه ها باید براساس سن و درک کودک انتخاب و بیان شود.

قصه گوی جشنواره منطقه چهار کشور با بیان اینکه مربیان قصه گویی برای افزایش قدرت تکلم کودکان باید خلاق و توانمند باشد خاطرنشان کرد: قصه گو قبل از قصه گفتن باید تمام جوانب قصه گویی را در نظر بگیرد.

بامری با تاکید براینکه مطالعه زیاد سبب تسلط قصه گوها می شود گفت: قصه گوهایی که مطالعه نداشته باشند نمی توانند در تربیت کودکان اثرگذار باشد.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ های بومی در جشنواره قصه گویی باید به گونه ای باشد که مخاطبین واژگان را درک کنند خاطرنشان کرد: مدت برگزاری این قبیل جشنواره بیشتر شود.  

مربی مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان با اشاره به نکته تربیتی قصه خود با عنوان " سنجابی که بزرگ شد" افزود:  در این قصه به کودکان آموزش داده می شود که یک دفعه بزرگ نمی شوند و باید صبور باشند و به حرف بزرگترها گوش کنند.

بامری از میزبانی استان کرمان برای برگزاری منطقه چهار جشنواره قصه گویی قدردانی کرد و گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  استان کرمان برنامه های متنوعی را برای قصه گوها اجرا کردند.

مرحله منطقه‌ای بیست‌ویکمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی (منطقه ۴) با حضور برگزیدگان استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و هرمزگان روزهای ۶ و ۷ آذر ۱۳۹۷ در کرمان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =