کد خبر: 296089
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۰
کانون پرورش فکری هندیجان مرکز فرهنگی هنری برتر کشور شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هندیجان از سوی معاونت فرهنگی کانون کشور به عنوان مرکز فرهنگی هنری برتر معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، آیین تقدیر از مراکز برتر و مربیان جهادگر پیک امید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور روز چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۸  با حضور  مدیرعامل، معاونین و جمعی از مدیران کل ستادی کانون کشور در سالن غدیر مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری تهران برگزار شد، و در این مراسم کانون هندیجان به عنوان مرکز موفق معرفی و از فرهاد عبادی زاده مسئول این مرکز قدردانی شد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان هندیجان پس از بررسی شاخصه‌های کمی مانند تعداد اعضای جدید، تعداد اعضای تمدیدی، تعداد شرکت‌کنندگان در فعالیت‌ها، دفعات اجرای برنامه‌ها، امانت کتاب و شاخصه‌های کیفی مانند وضعیت فیزیکی و ظاهری، فضاسازی مرکز، خدمات فنی و کتابداری، برنامه‌ریزی و عملکرد، عملکرد نیروی انسانی، مدیریت مرکز، نگهداری وسایل و تجهیزات، تعاملات برون انسانی، شرکت در برنامه‌های استانی و کشوری، عملکرد مرکز در برگزاری فعالیت‌های فرهنگی و هنری ادبی، رعایت مسائل مالی و... در سطح کشور به عنوان یکی از بهترین مراکز کانون در سراسر کشور معرفی شد.


نماینده کانون خوزستان جهادگر نمونه پیک امید کشور شد
در بخش دیگر آیین تقدیر از مراکز برتر و مربیان جهادگر پیک امید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور، محمد طبیب نماینده استان خوزستان به عنوان جهادگر نمونه پیک امید کشور معرفی و تقدیر شد.

معاون فرهنگی کانون: نیاز به تغییر نگرش داریم

محمدرضا زمردیان، معاون فرهنگی کانون در این مراسم گفت: بسیار خوشحالم از این‌که امروز در جمع مربیان و مراکز موفق سراسر کشور هستم. البته همه مراکز و مربیان ما موفق‌اند. ای کاش این ظرفیت وجود داشت که تمامی مراکز و مسئولان حضور داشته باشند و امروز شما به عنوان نمایندگان آن‌ها اینجا هستید.

او ادامه داد: همه‌ی این اتفاق‌ها در راستای خدمت‌رسانی به نسل آینده است. بنابراین مهم‌ترین دارایی کانون، مراکز و مربیانی هستند که عاشقانه کار می‌کنند و این را همه‌ی ما می‌دانیم که کار کردن در کانون همراه با مشکلاتی هست، ولی دلیل فعالیت‌های ما عشق به سرزمین‌مان هست.

معاون فرهنگی کانون با اشاره به جایگاه این نهاد تاکید کرد: ما باید ببینم که به عنوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این دوره کجا ایستادیم، قرار است چه خدماتی بدهیم و مخاطب ما چه کسی است. همان‌طور که خودتان هم می‌دانید، ما نهاد فرهنگی هنری هستیم که قرار است کودکان و نوجوانان مخاطب ما باشند، ولی می‌دانیم که امروز بیشتر کودکان، مراجعه‌کننده ما هستند تا نوجوانان. همه‌ی تلاش ما مدیران این بوده است که بتوانیم برای نسل امروز شرایط حضور در مراکز کانون را فراهم کنیم.
او در ادامه گفت: ما با نسلی سروکار داریم که به دلایل مختلف متمایز از نسل‌های دیگر هستند. این نسل، نسلی هستند که از آن‌ها به عنوان کلیددار خانه نام می‌برند، چون زمان کمتری را در خانه و کنار پدر و مادر به سر می‌برند. این نسل هیچ برخورد مستقیمی با دفاع مقدس و وقایع انقلاب نداشته‌اند و همه‌ی دانسته‌های آنان از شنیده‌های‌شان است، به همین دلیل آن‌ها، متفاوت هستند.

زمردیان با اشاره به تفاوت نسل جدید نوجوانان ایرانی توضیح داد: نوجوان امروز ما یک کنش‌گر اجتماعی است. در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند. باهم قرار دسته‌جمعی می‌گذارند که ممکن است تبدیل به یک بحران شود. اگر در دوران ما خانواده پله اول و دوم بود و در نهایت چند شبکه تلویزیونی وجود داشت که تربیت را اجباری می‌کرد، نوجوانان امروز چندین شبکه اجتماعی و ماهواره‌ای در دسترس دارند که باعث می‌شود آنچه برای ما ارزش محسوب می‌شود، لزوماً به آنان منتقل نشود. حالا این نسل چرا باید به کانون بیایید، کتاب بخواند، نقاشی کند یا در کانون حضور داشته باشد. برای همین ما داریم تلاش می‌کنیم با کمک دانش انباشته گذشته‌ی کانون، بستری مناسب را فراهم کنیم.

او ادامه داد: امروز اساساً سؤال این است که ما نوجوان داریم یا نداریم. چون امروز جوان بودن، سبکی برای زندگی شده است. این تغییراتی که به وجود آمده، نیازمند تغییر نگاه جدی ما است. ما این کار را به بضاعت خودمان شروع کردیم. تلاش کردیم آموزش‌های‌مان از سال ۹۸ معطوف به فعالیت‌های جدیدمان باشد و این روند ادامه دارد. تلاش ما این است که کارهای‌مان مبنای علمی داشته باشد. هدف اصلی ما تغییر نگاه بچه‌هاست و اینکه بتوانیم خوب دیدن و شنیدن را به آن‌ها یاد بدهیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =