در ابتدای این جلسه که همزمان با ۲۰ مهر ماه ۱۳۹۹ در محل مرکز فرهنگی و هنری کانون شماره یک و فراگیر بیرجند برگزار شد، طاهره حمیدی مدیر کل کانون استان طی سخنانی کودکان ونوجوانان را ارزشمند ترین سرمایه هر جامعه ای دانست و افزود وظیفه ما به عنوان متولیان فرهنگی این است با برنامه ریزی درست و دقیق زمینهی رشد و شکوفایی استعداد های آنان را فراهم کنیم .
وی از کانون و آموزش و پرورش به عنوان دو بال برای پرواز یاد گرد و ادامه داد: این دو مجموعه دارای ظرفیتهای خوبی هستند که می توانند در قالب چهارچوب تعریف شده و همکاری مشترک برنامههای خوبی را تدوین و به مرحله اجرا در آورند که در این خصوص مجموعه کانون با تمانی ظرفیتها آمادگی خود را جهت ادامه همکاری ها اعلام می کند.
در ادامه زمانی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان جنوبی در تشریح طرح خوانا بیان کرد: بسته تحولی خوانا یکی از مهمترین برنامههای تحولی است که در سال تحصیلی جدید بخشی از مدارس ابتدایی پیش دبستانیهای استان را پوشش میدهد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان با تشریح طرح خوانا، ارتقای مهارتهای خواندن، نوشتن و آداب و مهارتهای زندگی را از مهمترین اهداف اجرای این بسته تحولی در مدارس ابتدایی استان برشمرد و افزود: دوره ابتدایی دوره طلایی و پنجره فرصت آموزش و پرورش است و مهارتهای چهارگانه زبانی شامل خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن و آداب مهارتهای زندگی، جزء هدفهای اصلی و اساسی در دوره ابتدایی است.
وی بسته تحولی خوانا را خلاصهای از سه کلمه خواندن، نوشتن و آداب و مهارتهای زندگی دانست و ابراز امیدواری کرد با گفتمان سازی عمومی این طرح و همچنین همکاری های کانون با آموزش و پرورش زمینه رشد فکری کودکان ونوجوانان و به ثمر رسیدن این طرح در استان بیش از پیش فراهم شود.
زمانی در بخش پایانی صحبت های خود در خصوص همکاری آموزش و پرورش در استفاده مراکز کانون از سامانه شاد در قالب تفاهم نامه اعلام آمادگی کرد.
در بخش دیگر این نشست شاکری ریاست اداره تکنولوژی آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان به تشریح جزییات بیشتری از طرح خوانا در استان پرداخت و در ادامه کارشناسان، مسئولین مراکز بیرجند و مربیان حاضر به بیان دیدگاهها و تجربیات خود و راه کارهای همکاری کانون در این طرح و همکاری با مدارس در سامانه شاد پرداختند.