به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، حضور نماینده دبیرخانه ستاد جشنواره قصهگویی در کرمانشاه، در هجدهمین جلسه شورای فرهنگی استان اتفاق افتاد و در خصوص جشنواره قصهگویی و شیوهنامه اجرایی آن صحبت شد .
محمد خیاطزنجانی مدیرکل کانون استان، ضمن ابراز خرسندی از حضور این نماینده در جمع همکاران ستادی با توجه به اینکه قبلا" نیز از همکاران این ادارهکل بوده؛ گفت : جشنواره قصهگویی از مهمترین برنامههای کانون است که بهتر است همواره سنت آن حفظ شود . شرکتکنندگان مجموعه کانون استان نیز در این زمینه و در طی سالیان متمادی به خوبی درخشیدهاند و از قصهگوهای توانمندی برخورداریم که به قولی در این عرصه حرفی برای گفتن دارند و اهتمام این مجموعه بر آن است که با پایدار نمودن و تقویت قصهگویان پیشین به کشف استعداد اعضای جدید و پرورش آنها در این زمینه بپردازیم .
وی افزود : امسال کرمانشاه را به عنوان سرزمین قصهها نامگذاری کردهایم که با پیگیری اهداف و رویکردهای قصهگویی میتوانیم بحث خوبی را در این راستا پی بگیریم، در استان نیز اقدامات مطلوبی در این باره انجام شده ازجمله راهاندازی پاتوق قصهگویی که اولین آن در روانسر و اخیرا" نیز دومین پاتوق قصهگویی نیز در مرکز شماره ۴ افتتاح گردید . تفاهماتی هم در صدا و سیمای استان و بحث قصهگویی صورت گرفته که در این خصوص اتفاقات بهتری را رقم خواهیم زد .
خسروی نماینده دبیرخانه ستاد جشنواره قصهگویی، که سمت کارشناس هنرهای نمایشی را هم دارد گفت : هنوز شیوهنامه قصهگویی مطابق با سیاستهای مدیریت و معاونت کانون در حال تغییر میباشد و انشالا بعد از تغییرات نهایی به استانها ابلاغ خواهد شد . امسال در جشنواره قصهگویی سه بخش اضافه گردیده که شامل این موارد میشود : جایزه جهانی به قصهگوی بین المللی برگزیده، جایزه ویژه سردار سلیمانی و جایزه ویژه لبخند که توجه خاصی به هر یک صورت گرفته است و بخش کشوری نیز به صورت برنامهای از شبکه سوم سیما با حضور قصهگویان اجرا خواهد شد .
سپس در خصوص چالشها، بافت، ساختار و موارد موجود در قصه گویی و نقدهایی که بر بخشهای مختلف آن وارد است صحبت شد و بحث و تبادل نظر صورت گرفت .
در ادامه نیز برنامههای مهم پیش رو در کانون استان از جمله لیگ کتابخوانی و جشنواره شعر محبت توسط حاضرین تبیین شد .