کد خبر: 344705
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
بازدید 2873
جلسه یاریگران زندگی در کانون‌ همدان برگزار شد

جلسه یاریگران زندگی باحضور نمایندگانی از 11 دستگاه اجرایی در دفتر مدیرکل کانون همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، جلسه یاریگران زندگی باحضور نمایندگانی از 11 دستگاه اجرایی در دفتر مدیرکل کانون همدان برگزار شد.

در این جلسه نوشین بیگلریان، کارشناس کانون همدان گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای طرح یاریگران زندگی ارائه داد.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این جلسه به نقش تربیتی- پرورشی کانون اشاره و اظهار کرد: کانون تنها مرکز تخصصی کودک و نوجوان بوده که به ارائه خدمات فرهنگی- هنری و ادبی به مخاطب خود زیر نظر مربیان مجرب و متخصص می‌پردازد.

معصومه ابراهیمی‌هژیر با بیان اینکه شعار ما در کانون این است که "آینده ساختنی است" افزود: در کانون ما با استعداد و فکر بچه‌ها کار داریم و همه برنامه‌ها در قالب هنر ارائه می‌شود. مربی در کانون به دنبال کشف استعداد و شکوفایی آن بوده و برای رشد اعضای خود تلاش می‌کند.

وی به طرح پیک امید و ارائه خدمات رایگان به کودکان و نوجوانان در مناطق کم برخوردار و محروم شهر اشاره و تصریح کرد: مربیان ما در این طرح به صورت مرتب و منظم در هر ماه به یکی ای روستاها و یا مناطق ضعیف و دور از خدمات شهری مناسب رفته و برای کودکان و نوجوانان آن منطقه برنامه‌های مختلفی را اجرا می‌کنند و در این طرح کانون به بچه‌ها کتاب اهدا می‌کند.

جلسه یاریگران زندگی در کانون‌ همدان برگزار شد

در ادامه محمد پورسینا، رئیس اداره فرهنگی تربیتی اداره کل زندان‌های استان همدان به ارائه گزارش پرداخت و گفت: ما المپیادها و جشنواره‌های مختلفی را اجرا کرده‌ای و همچنین در زندان فعالیت‌های هنری، فرهنگی، ورزشی و ... صورت می‌گیرد اما در کل زندان و کانون اصلاح تربیت یک پیشگیری از نوع ثانویه است.

وی خانواده را مهم ترین رکن برای جلوگیری از آلوده شدن اعضا به انواع مختلف آسیب‌ها و جرایم خواند و بیان کرد: خانواده بسیار مهم بوده و باید این رکن مهم اجتماعی حفظ شود.

نماینده فنی و حرفه‌ای با اشاره به نقش خانواده ادامه داد: والدین باید به نوجوانان متناسب با چرخه‌های رشد و سنشان به آنها مسئولیت بدهند و همچنین باید روابط والدین با یکدیگر همراه با مهر و محبت باشد.

وی با بیان اینکه باید محیط خانه آکنده از مهر باشد، افزود: اگر نوجوان چنین خانواده‌ای داشت احساس امنیت بالایی دارد و دنبال کار خلاف نمی‌رود.

در ادامه اعظم السادات حسینی، کارشناس و نماینده آموزش و پرورش گفت: تعلیم و پرورش بسیار مهم است و برای این کار باید افراد متخصص، موظف و متعهد و دلسوز در مدارس وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و آلوده نشدن نوجوانان به انواع مواد مخدر تنها وظیفه یک یا دو دستگاه نیست، خاطرنشان کرد: این کار باید با وحدت و مشاکرت همه دستگاه‌ها صورت بگیرد زیرا همه فرزند داریم و باید حس مسئولیت در قبال هم داشته باشیم.

سپس مجید خالقی فر رئیس اداره آسیب‌های اجتماعی اداره کل تعاون، کار و امور اجتماعی گفت: 75 درصد زندانیان به مواد مخدر در ارتباط بوده‌اند و این باید زنگ خطر باشد.

جلسه یاریگران زندگی در کانون‌ همدان برگزار شد

وی به تبدیل مدرسه به عنوان  کانونی امن و آرام همراه با ایجاد روابط دوستانه بین محصلین و معلمان تأکید و تصریح کرد: باید در این خصوص هزینه کرد و والدین را دخالت داد و برای والدین نیز دوره‌های آموزشی مناسب و متناسب با نیاز دانش آموزان برگزار کرد.

خالقی فر گفت: امروز نمی‌توان با امر و نهی کار را پیش برد بلکه باید با ایجاد رابطه دوستانه نکات تربیتی را آموزش داد.

در ادامه منصور محسن لو، معاونت پیشگیری معاونت اجتماعی سپاه بیان کرد: دشمنان برای آسیب به جامعه ایرانی خانواده و بعد مادر خانواده را نشانه گرفت و برای اینکار ماهواره‌ها را علم کرد و از طریق فیلم و سریال توانست اهداف خود را پیش ببرد.

وی با بیان اینکه دشمنان برای هدف خود بسیار هزنیه کرده و می‌کنند، گفت: طبق بررسی‌ها آمار سال گذشته که بر روی 15 هزار نفر صورت گرفته 25 درصد افراد جامعه اوقات فراغت خود را با برنامه‌های صدا و سیما، 25 درصد در فضایی دیگر و 50 درصد در فضای مجازی سپری کرده‌اند.

محسن لو ادامه داد: امروز فضای مجازی از ماهوار خطرش بیشتر بوده زیرا براحتی در دسترس همه خصوصا کودکان و نوجوانان بوده و بسیار متنوع و جذاب برای آنها است و بسیار سریع تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

در ادامه حمیدرضا بابایی، معاون فرهنگی و درمان شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: نسل امروز بسیار متفاوت با نسل‌های قبل است زیرا هوش آنها متفاوت است.

وی با بیان اینکه در زمینه فرهنگی باید هزینه کنیم، اظهار کرد: کانون پرورش فکری توانسته قدم‌های بسیار خوبی را با ارائه کارهای هدفمند انجام دهد و ما قدردان زحمات مربیان کانون هستیم.

بابایی خاطرنشان کرد: باید به دنبال توانمند سازی زنان خانواده نیز باشیم و برنامه یاریگران زندگی با همکاری همه دستگاه‌ها در سراسر مدارس اجر شود.

در پایان مدیرکل کانون در جمع بندی مطالب خاطرنشان کرد: مراکز فرهنگی- هنری کانون در سراسر استان از برگزاری دوره‌های آموزشی برای والدین، کودکان و نوجوانان در همکاری با آموزش و پرورش استقبال کرده همان طور که در این مدت دوره‌های یارگیران زندگی برگزار شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =