به گزارش روابطعمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران، اعضای فعال و کانونیاران دختر این استان، روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور در مرکز ۲۶ در اردوی آموزشی تفریحی و شرکت در کارگاههای نقد کتاب، آشنایی با کسب مهارتهای ارتباط موثر، عکاسی با موبایل، بازیهای گروهی شرکت کردند.
در ابتدا ویدا ملکی سرپرست کانون استان تهران، به دعوت معصومه کرمی کارشناس فرهنگی و مجری برنامه با دختران به گفت و گو نشست و گفت: جریان مثبتی که شما در کانون به راه انداختید و سفیر کانون در مدارس خود هستید باعث میشودکه ریشهها شما در خاک مستحکم شود. درختان با ریشه خود سر پا میایستند و اگر شما نیز مانند درختان تنومند، با شرکت در فعالیتهای کانون نظیر امانت کتاب، قصهگویی و ... ریشهی خود را در خاک محکم کنید تا هیچ باد، باران و طوفانی قادر به سرنگون کردن شما نشود.
ملکی در ادامه بیان کرد: هوشیار باشید؛ نسبت به فضایی که دائم در حال تبلیغات منفی در فضای حقیقی و مجازی هست، هوشیار باشید تا به سمت و سوی غیر از انتخاب خود سوق داده نشوید. شما دختران نظام فکری استقلال هستید. شما پیرو پیامبری هستید که در زمانی که مردم دختران خود را زنده در گور میکردند، دختر خود را روی زانوی خود مینشاند و او به آزدی انتخاب میداد.
وی افزود: رسانه امروز به دلیل افزایش سرمایهداری خود و بالابردن فروش، تبلیغات صنعتی و فرهنگی را در با محوریت دختران افزایش دادهاند. امروزه تنوع محصول برای دختران به مراتب بالاتر ازپسران است و این خود گواه بر این عنوان هست که تغیر تفکر در دختران به دلیل عامل تربیتی چه در جایگاه مادری و چه مربیگری، درآمدزایی و به حرکت درآورن چرخهمالی را برای سرمایهداران افزایش خواهد داد.
غزل جعفری، برگزیده بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در بخش پیشرفت و قهرمانان و عضو نونگاه مرکز ۳۵ کانون پرورش فکری استان تهران در این ویژهبرنامه قصه «فرنگیس» را با گویش کردی، و استفاده از ساز دف برای مخاطبین اجرا و هدیهای را از رقیه ابراهیمپور کارشناس فرهنگی اسان تهران و رابط جشنواره قصهگویی دریافت کرد.
فرنگیس قصهی زنی دلاور است که در سالهای جنگ تحمیلی رشادتهای بسیاری از خود نشان دادهاست.
فاطمه یوسفزمانیان مربی مرکز ۱۳ و کارشناسی ارشد روانشناسی، در کارگاهی که با موضوع «تقویت ارتباط مفید و موثر» برای کانونیاران برگزار کرد گفت: اجتماعی شدن یک نیاز بنیادین در انسان است و این نیاز از همان ابتدای نوزادی در انسان قابل مشاهده است. برای رفع این نیاز زیربناهایی وجود دارد که یکی از آنها هوش هیجانی ست و زیربنای هوش هیجانی نیز خودشناسی و خود باوری ست. یوسف زمانیان با اشاره به موضوعاتی نظیر توانایی نه گفتن، مهارت دوستیابی و... به سوالات اعضا با محوریت چگونگی تقویت این مهارتها پاسخ داد.
عالمه میرشفیعی کارشناس ادبی کانون استان تهران نیز، به نقد و تحلیل کتاب باغ کیانوش در کنار اعضا پرداخت. وی در این کارگاه ضمن پاسخگویی به پرسشها و ابهامات اعضا در مورد کتاب و شخصیتهای آن، به این موضوع اشاره کرد که در داستان شخصیت مثبت و منفی یا سیاه و سفید نداریم و همه شخصیتها درراستای بیان داستان اصلی حضور دارند.
کانونیاران، مربیان و کارشناسان کانون استان تهران جهت اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، به مسجد شهرک شهید فلاحی رفتند و پس از برپایی نماز جماعت بر سر مزار شهدای گمنام حاضر شدند. پس از آن سرهنگ اصغرزاده، رئیس مجتمع شهرک شهید فلاحی با حضور در جمع کانونیاران، پس از پرسش و پاسخ با موضوع زندگی حضرت معصومه (س)، به قید قرعه به اعضا جوایزی را اهدا کرد.
علی خوشجام عکاس و مدرس عکاسی و فتوشاپ، با برگزاری کارگاه عکاسی، نکاتی کلیدی را درباره نحوه کادربندی و اصول زیبایی شناسی در عکاسی به کانونیاران آموزش داد و از ایشان خو.است تا با گردش در محوطه داخلی و بیرونی مرکز عکاسی کنند و سپس به نقد و تحلیل عکسها پرداخت.
املیلا شعبانی کارشناس مسئول فرهنگی استان تهران در ارتباط با جمعبندی گزارش کالکنویسی توسط کانونیاران و شرکت در مسابقه کتابخوانی کتاب و روش مطالعه توضیحاتی را به اعضا دادند.
پخش نماهنگ فعالیتهای کانونیاران، همخوانی سرود کانونیاران توسط اعضا و اجرای بازی گروهی توسط لیلامکانی مسئول مرکز ۲ از دیگر بخشهای این اردو بود. در پایان هدایایی که پیشتر در مرکز تخصصی سفال توسط مریم الهوندی مسئول مرکز سوفار و مربیان سفالگری تولید شده بود به رسم یادبود به اعضا اهدا شد.
این برنامه که به کوشش رقیه ابراهیمپور و واحد فرهنگی اداره کل کانون استان تهران برگزار شده بود، با پذیرایی و ثبت عکس یادگاری به پایان رسید.