نوجوانان محمودآبادی در نشستی صمیمی به نقد کتاب «دروازه مردگان» پرداختند

مرکز فرهنگی هنری کانون محمودآباد میزبان جلسه‌ای ویژه برای نقد و بررسی کتاب «دروازه مردگان» بود؛ کتابی که روایتگر زندگی کودکان کار در دوره قاجار است و با استقبال نوجوانان همراه شد.

به گزراش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مازندران، جلسه نقد و بررسی کتاب «دروازه مردگان» با حضور نوجوانان محمودآبادی در مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهر برگزار شد.

در این نشست صمیمی، نوجوانان درباره محتوای کتاب، سبک روایت و انگیزه نویسنده از نگارش آن به بحث و گفتگو پرداختند. کتاب «دروازه مردگان» نگاهی متفاوت به وضعیت کودکان کار در دوره قاجار دارد و تلاش کرده است تصویری واقعی از سختی‌ها و چالش‌های آنان در آن دوران ارائه دهد.

یکی از محورهای اصلی این جلسه، اشاره به نقش مرحوم میرزا حسن‌خان رشدیه، بنیان‌گذار مدرسه‌سازی به سبک نوین در ایران بود. در کتاب، نویسنده با احترام و ارج‌گذاری به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی رشدیه، کوشیده تا بخشی از تلاش‌های او برای ایجاد فرصت آموزش برای کودکان را برجسته کند.

کتاب «دروازه مردگان» به دلیل فضای تاریخی، روایت جذاب و شخصیت‌پردازی قوی، مورد توجه و استقبال نوجوانان مرکز قرار گرفته و به عنوان یکی از آثار پرخواننده این روزهای کتابخانه معرفی شده است.

نوجوانان محمودآبادی در نشستی صمیمی به نقد کتاب «دروازه مردگان» پرداختند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha