کد خبر: 355660
تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
بازدید 11
«بهار و رنگ‌ها» در چهارمین دورهمی مادر- فرزندی «پنجشنبه های بهارانه» کانون البرز

مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز ضمن گرامیداشت ولادت با سعادت امام مهربانی‌ها ( امام رضا(ع)، ویژه برنامه‌ی  «بهار و رنگ‌ها» را در چهارمین پنجشنبه های بهارانه ( مادر - فرزندی) اجرا کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون البرز، بوی بهار و عطر مهربانی در چهارمین دورهمی مادر-فرزندی «پنجشنبه‌های بهارانه» کانون البرز پیچید و   این بار، این محفل گرم و صمیمی با حال و هوای ولادت با سعادت امام رضا (ع)، امام مهربانی‌ها، رنگ و بوی دیگری گرفت و با عنوان زیبای «بهار و رنگ‌ها» جان تازه‌ای بخشید.

از روزهای آغازین بهار، پنجشنبه‌های کانون البرز به بستری برای رویش جوانه‌های مهر و مهارت تبدیل شده است. پس از پرداختن به موضوعات شیرینی چون «کاشت بذر»، «بهار و کتاب» و «بهار و عطر نان»، این هفته، پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، مراکز مختلف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با شور و اشتیاق، میزبان مادران و فرزندان در کارگاه‌های شاد و رنگارنگ «بهار و رنگ‌ها» بودند. در این جشن رنگ و نور، کودکان و مادران فرصتی یافتند تا در کنار هم، با دستان کوچک و قلب‌های بزرگ، به خلق آثاری هنری بپردازند.

نقاشی‌ها و کاردستی‌هایی که با الهام از بهار و ارادت به ساحت مقدس امام رضا (ع) جان گرفتند، لحظات سرشار از شادی و آرامش را برای همگان رقم زدند.

همکاران مرکز شماره ۱ کانون کرج، با معرفی وقایع دهه کرامت و کتاب‌های مرتبط با امام هشتم (ع)، فضایی معنوی و پر از آگاهی ایجاد کردند؛ برگزاری کتابخوانی خلاق از سخنان گهربار آن امام همام و بازی پرنشاط پرتاب توپ، طعم شیرین دیگری به این دورهمی بخشید. در کارگاه «بهار و رنگ‌ها» نیز، مادران و فرزندان با موضوع ولادت امام رضا (ع)، قلم‌موها را در دست گرفتند و صفحاتی پر از عشق و ارادت را به تصویر کشیدند.

مربیان مرکز شماره ۲ کانون کرج، نیز با دعوت از مادران و فرزندان برای استشمام عطر دل‌انگیز شکوفه‌های بهاری، کارگاه نقاشی با همین مضمون را برگزار کردند؛ در بخش دوم این برنامه، قصه‌گویی از داستان «آشنای غریب»، معرفی وقایع دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) و شعرخوانی دلنشین «گنبد زرد رضا(ع)» قلب‌های حاضران را مملو از نور کرد. همچنین، اعضایی که در نخستین پنجشنبه بهارانه بذر کاشته بودند، با مهربانی به آبیاری نهال‌های کوچک امید خود پرداختند.

همکاران مرکز شماره ۳ کانون کرج نیز با معرفی کتاب زیبای «جادوی رنگ‌ها» و تبریک میلاد امام رئوف، کارگاه نقاشی «بهار و رنگ‌ها» را با شور و شوق برگزار کرد.

در مرکز شماره ۴ کانون کرج، در کنار معرفی وقایع دهه کرامت و کتاب زندگانی امام رضا (ع)، نمایش فیلم و شعرخوانی، هنر دست کودکان و مادران در کارگاه کاردستی کاغذ و تا و ساخت کبوترهای زیبا به اوج رسید.

مجتمع آفرینش‌های فرهنگی، هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کرج نیز میزبان پنجشنبه‌های مادر-فرزندی بود و با فعالیت‌های متنوعی چون کتابخوانی، شعرخوانی، بازی، معرفی شخصیت امام رضا (ع) و کارگاه نقاشی، لحظات خاطره‌انگیزی را برای شرکت‌کنندگان رقم زد.

مربیان کانون در مرکز «محمدشهر» نیز با کودکان و مادران درباره امام رضا (ع) و میلاد پربرکت ایشان سخن گفتند و ویژه برنامه «بهار و رنگ‌ها» را با نوشتن نامه به امام مهربانی‌ها و نقاشی از حرم نورانی رضوی برگزار کردند. در هشتگرد، ویژه برنامه‌ای با عنوان «شمیم رضوان» برگزار شد و مربیان، رسم بسته‌بندی و اهدای گل‌های حرم رضوی به زائران را برای اعضا و خانواده‌ها شرح دادند. معرفی وقایع دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع)، ساخت کاردستی شکوفه‌های بهاری و تقدیم آن به ساحت مقدس امام رضا (ع)، از دیگر برنامه‌های پربار این مرکز بود.

همچنین، کتابخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با همراهی یک نیکوکار، ویژه برنامه «بهار و رنگ‌ها» را در ماهدشت کرج برای کودکان این منطقه به ارمغان آورد.

گزارش تصویری 

گفتنی است، «پنجشنبه‌های بهارانه» به عنوان یکی از برنامه‌های هدفمند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، با هدف ایجاد پیوندی عمیق و مؤثر میان والدین، به ویژه مادران، و فرزندان و آموزش مهارت‌های گوناگون به کودکان، هر هفته با ایده‌های خلاقانه مربیان برگزار می‌شود و این دورهمی‌های دلنشین در فصل‌های تابستان، پاییز و زمستان نیز ادامه خواهد داشت. به راستی که بهار و رنگ‌ها، در کنار عطر مهربانی امام رضا (ع)، چه تابلوی زیبایی از همدلی و شادمانی را در کانون البرز رقم زد. علاقه‌مندان به شرکت در این کارگاه‌های پربار می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام، به نزدیک‌ترین مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کرج، محمدشهر و هشتگرد مراجعه کرده و یا با شماره تلفن این مراکز تماس بگیرند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha