به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، مراسم تجلیل از مدرسین زبان موسسه کانون زبان ایران در همدان همزمان با میلاد امام رضا(ع) در مرکز 3 همدان با حضور مدیرکل کانون، مدیر موسسه کانون زبان، مدرسین و کارشناسان این اداره کل برگزار شد.
در این مراسم که با قرائت قرآن و سرود ملی آغاز شد، مدیرکل کانون پرورش فکری استان همدان ضمن تبریک هفته معلم و دهه کرامت اظهار کرد: امروز مدرسان زبان تنها یک کتاب در دست ندارند بلکه دنیایی از ابزارهای مختلف دیجیتالی روبرو هستند که باید از آنها برای تدریس خود استفاده کنند.
معصومه ابراهیمیهژیر با بیان اینکه ما با زبانآموزانی روبرو هستیم که گوگل توی جیب آنها است و سرعت، انتخاب، معنا برای آنها مهمتر از هر زبان دیگری است و زبان آموزان ما امروز نیاز به جذابیت و محتواهای چند رسانهای دارند.
وی ادامه داد: ما مدرسین دیگر نسبت به زبانآموزان انتقال دهنده اطلاعات نیستیم بلکه مربیانی الهام بخش و همسیر یادگیری آنها هستیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان همدان اذعان داشت: معتقدم مدرس زبان با داشتن فرصت تعامل نزدیک، منظم و عملی با زبانآموزان جایگاه منحصر به فردی برای پرورش مهارتهایی چون تفکر انتقادی، همکاری، خلاقیت، تقویت هوش هیجانی، مهارت ارتباطی و... دارد.
وی با بیان اینکه کلاس زبان در موسسه کانون زبان ایران باید محلی برای ساختن انسانهایی توانمند، خلاق و متفکر باشد، ادامه داد: بسیار خوب است که مدرسین کانون زبان با فعالیتها کانون پرورش فکری آشنا باشند و پیشنهادم این است که همکاری دو طرفه بین مدرسین کانون زبان و کارشناسان و مربیان مراکز فرهنگی- هنری کانون وجود داشته باشد و با یکدیگر برنامههای مشترک چون نوشتن خلاق دو زبانه، تئاتر به زبان انگلیسی و ... برگزار کنند.
ابراهیمیهژیر افزود: مدرس زبان پلی است بین مهارتهای زبانی و تواناییهای انسانی زیرا ما آینده ساز هستیم نه فقط لغتساز. مربیان کانون با ابزار هنر و ادبیات این مسیر را طی میکنند و مدرسین کانون زبان با ابزار زبان دوم.
وی با بیان اینکه وقتی کودک و نوجوانی داستانی را به زبان دوم می خواند یا خلق می کند تخیل او به مرزهای تازهای میرسد، بیان کرد: جشنواره نوشتن خلاق دو زبانه میتواند ایده خوبی برای شروع کار همکاری دو طرفه باشد.
در ادامه تعدادی از مدرسین کانون زبان به بیان نظرات و پیشنهادات خود اشاره کردند.
این مدرسین به نبود فضای مناسب اموزشی و ساختمان مستقل برای کانون زبان مانند استانهای دیگر چون کرمانشاه و سنندج اشاره کردند و از مسئولان خواستند که به این مهم توجه داشته باشند.
همچنین به مواردی چون بیمه بیکاری، قرارداد کاری، آشنایی بیشتر با فعالیتهای کانون و... اشاره و خواستار همکاری بیشتر بین مراکز کانون و کانون زبان شدند.
سپس رضا صابونچی، مدیر موسسه کانون زبان ایران در همدان به کسب رتبه اول این کانون در کشور اشاره و اظهار کرد: ما تلاش و پیگیریهای گسترده و زحمات مدرسین این موسسه توانستیم جهش بزرگی داشته باشیم.
وی با اشاره به نبود ساختمان مستقل برای کانون زبان در طول این سالها گفت: از استاندار همدان می خواهیم که به این موسسه قدیمی زبان که قدمتی 100 ساله دارد توجه کند.
صابونچی خاطرنشان کرد: مدرسین کانون زبان بسیار توانمند و خلاق و باسواد هستند و مراحل سختی را برای پذیرش در کانون طی کردهاند و مانند سایر موسسات نیست و زبان آموزان در این جا با وجود چنین مدرسانی با تسلط بر زبان دوم مراحل رشد و ترقی را طی میکند و مورد اعتماد خانوادهها هستیم.
وی با بیان اینکه آمادگی راهاندازی شعبات دیگر در شهرستانها را داریم گفت: شعبه ملایر ما با وجود 200 زبان آموز خوب و موفق عمل کرده و دنبال راهاندازی شعبههای در دو شهرستان دیگر هستیم.
سپس با حضور مدیرکل از مدرسین کانون زبان تقدیر صورت گرفت.