کد خبر: 356372
تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱
بازدید 10
ششمین کارگاه نماد در مجتمع شهید مدنی برای والدین برگزار شد

ششمین کارگاه نماد در مجتمع شهید مدنی برای والدین در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و آگاه‌سازی والدین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، ششمین کارگاه آموزش خانواده در راستای اجرای طرح نماد با همکاری کانون و موسسه هدی برای والدین دانش‌آموزان متوسطه اول دخترانه شهید بابایی‌پور و متوسطه دوم دخترانه حدیدچی در مجتمع شهید مدنی کانون همدان با موضوعات شناخت ویژگی‌های دوران نوجوانی و  رویکردهای همدلی و حمایتگری والدین از فرزندان برگزار شد.

در کارگاه شناخت ویژگی‌های دوران نوجوانی تعداد ۷۴ نفر از والدین دانش‌آموزان متوسطه اول دخترانه شهید بابایی‌پور حضور داشتند.

مدرس دوره در این کارگاه به بزرگترین چالش والدین با نوجوانان اشاره و اظهار کرد: یکی از این چالش‌ها مقایسه کردن فرزندان با یکدگیر و یا با دوستانشان است درصورتیکه هر فرزندی یک تفاوت فردی منحصر به فرد خودش را دارد.

رفیعی‌نیا ادامه داد: یکی از مسائل مهمی که باید والدین نسبت به آن توجه ویژه داشته باشند در نظر گرفتن زمان کیفی برای هر فرزند به صورت جداگانه است که در این زمان باید تمام وقتش را متناسب با علاقمندی فرزندش صرف کند.

ششمین کارگاه نماد در مجتمع شهید مدنی برای والدین برگزار شد

وی افزود: یکی از دلایلی که والدین نمی‌توانند ارتباط موثر با فرزند خود بگیرند این است که جنبه والد درون پررنگتر از بالغ درون است یعنی مدام در حال امر و نهی کردن، نقد کردن و سرزنش کردن هستند در صورتی که باید بیشتر به نیاز فرزند توجه کنند.

این روانشناس با تأکید بر برخی از راهکارها برای والدین بیان کرد:  والدین سعی کنند فضای گفتگو با بچه را فراهم کنند، شنونده فعال باشند، اگر فرزند با نظر آنها مخالفت کرد نباید سریع انفعالی برخورد کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رابطه زوجین و صمیمیت آنها با هم بسیار مهم بوده و فرزندان به این موضوع بسیار توجه دارند زیرا فرزندان با هر مشکلی که روبرو شوند ناشی از روابط داخل خانواده خصوصا والدین با هم است.

سپس کارگاه رویکردهای همدلی و حمایت گری والدین از فرزندان برای 25 نفر از والدین دانش‌آموزان دبیرستان متوسطه دوم حدیدچی برگزار شد.

ششمین کارگاه نماد در مجتمع شهید مدنی برای والدین برگزار شد

مدرس این کارگاه در ابتدا با دو سوال از والدین که چرا همدلی و حمایتگری والدین مهم است و چرا باید با فرزندانمان همدل باشیم سخن خود را آغاز کرد و گفت: اگر والدین با فرزندان خود همدل نباشند افراد خارج از خانه و خانواده این نقش را برای فرزند ایفا می‌کنند و ممکن است که به بیراهه بروند.

حضرتی ادامه داد: یکی از موضوعات مهمی که والدین باید به آن توجه کنند ایجاد فضای گفتگو با فرزندان است که بتوانند در فضای صمیمی حرف‌ها و احساسات خود را بیان کنند.

وی افزود: از ویژگی‌های خوبی که والدین باید داشته باشند خوب گوش دادن و باید قضاوت‌های ذهنی قبلی خود را فراموش کنند، تماس چشمی مستقیم با فرزندان داشته باشند و حرف‌های طرف مقابل را قطع نکنند.

این روانشناس بیان کرد: نقش حمایتگری والدین یعنی حمایتی که قبل از بیان و اجرا میزان، کیفیت، مدت و حدود آن مورد موافقت والدین قرار گرفته است و  والدین باید با دو بعد اساسی حمایتگری یعنی آگاهی داشتن از فضای اجتماعی فرزندان و آگاهی از فضای ذهنی آنان تسلط داشته باشند.

ششمین کارگاه نماد در مجتمع شهید مدنی برای والدین برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha