کد خبر: 356469
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
پنجمین نشست کارگاه خاتم، مجازی برگزار شد

پنجمین و آخرین نشست کارگاه آموزش داستان‌نویسی خاتم در استان خراسان رضوی مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، سمیه سلامی‌راد، کارشناس مسئول ادبی، با اعلام این خبر اظهار داشت: این کارگاه با حضور حسین عباس‌زاده، نویسنده و پژوهشگر، و با مشارکت اعضای انجمن نویسندگان نوجوان آفتاب و اعضای باشگاه سیمرغ خراسان رضوی، روز پنجشنبه اول خرداد ۱۴۰۴ به‌صورت مجازی در فضای اسکای‌روم برگزار شد.

در این نشست، حسین عباس‌زاده، نویسنده رمان کوه‌مرگی، درباره بایدهای ارسال اثر در مسابقات جشنواره از منظر یک داور سخن گفت. او درباره فونت آثار تاکید کرد که فونت اثر، باید استاندارد باشد مثلا «بی نازنین ۱۴» تا چشم داور اذیت نشود. فونت بسیار ریز یا خطوط سخت‌خوان با فاصله خط‌ها غیر منطقی یا داشتن کادرها یا فونت‌های بسیار درشت، به داور القا می‌کند که با نویسنده حرفه‌ای مواجه نیست. بنابراین ظاهر آثار جشنواره‌ای هم بسیار موثر است.

عباس‌زاده همچنین درباره اهمیت اسم داستان و شروع خوب تاکید کرد تا داور را به خواندن اثر ترغیب کند. در ادامه اعضا آثار نهایی را خواندند. پرنیان هاشمی با داستان گلبرگ‌های سرخین، سحر یزدان‌پناه با داستان تارهای وبال، حلما غنی آبادی با داستان پیامبر ترافیک آثار خود را خواندند و مهمان نشست آثار را نقد و بررسی کرد.

گفتنی است دهمین دوره جشنواره خاتم، با محوریت تولید آثار ادبی مرتبط با سیره پیامبر اکرم (ص)، بر بازنمایی، بازگویی و بازآفرینی شخصیت و سبک زندگی آن حضرت در قالب‌های داستان کوتاه، داستانک، داستان کوچک، داستان مینیمال و طرح رمان تمرکز دارد. مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ تعیین شده است.

کارشناس مسئول ادبی در پایان اعلام کرد: پنجمین و آخرین نشست خاتم با همراهی ۱۲ عضو انتخابی جشنواره برگزار شد و مقرر شد این آثار با نامه مدیر کل به رابط جشنواره در مرکز آفرینش‌های ادبی ارسال شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha