سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، ضمن مروری بر برنامه‌های اجرا شده در هفته گذشته و تبیین برنامه‌های هفته پیش رو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون استان، ضمن مروری بر برنامه‌های اجرا شده در هفته گذشته و تبیین برنامه‌های هفته پیش رو، با حضور اعضای شورا برگزار شد.

سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون استان، با مروری بر برنامه‌های اجرا شده در هفته گذشته بیان داشت: دیدار با تاریخ‌پژوه کرمانشاهی، برنامه وزینی بود که با استقبال اعضا هم مواجه شد. برگزاری کارگاه‌های تخصصی به‌عنوان یک اتفاق خوب در استان از بازخورد مطلوبی برخوردار شد.

سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

در ادامه وی نظرسنجی‌های انجام گرفته از مربیان حاضر در کارگاه‌های تخصصی منطقه‌ای را مورد بررسی قرار داد و افزود: ما در مجموعه کانون استان ضمن برگزاری برنامه‌ها، نحوه اجرایی شدن آنها را نیز ارزیابی می‌کنیم تا به نقاط ضعف و قوت هر برنامه برسیم و در آینده به نحو مطلوب‌تری به اجرای آنها بپردازیم.

سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

زنجانی افزود: برنامه "از کتاب تا کتیبه" هم که در محوطه تاریخی بیستون برگزار شد در مجموع مورد استقبال واقع شد و از اتفاقات زیبایی بود که با هم‌افزایی سازمان میراث فرهنگی رقم خورد. در همین راستا باید در آینده گروه "همیاران گردشگری" را طراحی و اجرا کنیم تا با توجه به ظرفیت‌های استان به فعالیت بپردازند.

سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

در ادامه، مدیرکل کانون استان به دیگر برنامه‌های اجرا شده در هفته گذشته همچون برنامه بزرگداشت فردوسی، حضور کاروان علمی در ثلاث‌باباجانی، اختتامیه فراخوان هویت و تربیت، تجلیل از اعضای نویسنده، اشاره داشت و افزود: ما باید به این سمت و سو برویم بچه‌هایی که استعدادهای آنها بروز کرده باید هدایت شوند و این اتفاق‌ها را باید پر رنگ کنیم و با تقدیر و شخصیت‌دهی به اعضایی که رشد پیدا می‌کنند انگیزه دهیم و به بروز و پرورش استعدادهای آنها کمک کنیم.

سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

وی شوراهای برنامه‌ریزی مناطق را اتفاق بسیار خوب و اثرگذاری دانست و تاکید نمود: با برگزاری این شوراها، اقداماتی انجام گرفت که مراکز خودشان پای کار آمدند و اکنون مرکز به این استقلال رسیده که یک برنامه شاخص استانی را انجام دهد و خوشبختانه مراکز ما هر کدام کار را به‌خوبی جلو می‌برند و ما هم باید حتما" پیگیر برنامه‌ها و اجرای خوب آنها باشیم. در مجموعه کانون استان ما عدالت را در برگزاری برنامه‌ها در مناطق رعایت می‌کنیم و مراکز باید همگن شوند و در همه بخش‌های مختلف برنامه داشته باشیم.

سومین نشست سال ۱۴۰۴ شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

بررسی برنامه‌های پیش رو، ویژه‌برنامه سالگرد رحلت امام خمینی (ره)، برگزاری نشست‌های منطقه‌ای و کارگاه‌های تخصصی، عید قربان و آغاز دهه ولایت و جشن‌های هم‌زمان در مراکز، جشن ویژه آغاز تابستان، حضور تماشاخانه در استان، عید غدیر، افتتاح کتابخانه پستی و... از مواردی بود که در این نشست طرح شد و در مورد آنها بحث و تبادل نظر انجام گرفت. 

در پایان هم با توجه به اینکه جشنواره قصه‌گویی ثبت ملی شده، همچنین اهمیت برگزاری این جشنواره و مسیر رو به رشد آن در سال‌اخیر کانون استان، با رای اعضای شورای فرهنگی رابط جشنواره تعیین شد تا فعالیت‌های دبیرخانه جشنواره قصه‌گویی هر چه سریع‌تر آغاز شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha