مربیان کانون پرورش فکری همدان در کانون اصلاح و تربیت برنامه‌های فرهنگی اجرا کردند

مربیان کانون پرورش فکری استان همدان با حضور در کانون اصلاح و تربیت، برنامه‌های متنوع و خلاقانه با هدف تقویت روحیه امید و نشاط در میان نوجوانان این کانون برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان، در راستای گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری و تقویت روحیه امید و نشاط در میان نوجوانان،

مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با حضور در کانون اصلاح و تربیت، برنامه‌های متنوع و خلاقانه برگزار کردند.

این برنامه با حضور محمدتقی توکلی، مربی‌مسئول مرکز فرهنگی‌هنری شماره ۱ همدان و وحید عبداللهی، مربی فرهنگی-هنری کتابخانه سیار روستایی همدان ویژه ۲۰ نفر از مددجویان نوجوان

کانون اصلاح و تربیت اجرا شد.

در بخش نخست برنامه، توکلی با معرفی کتاب چشمان آبی دریا، به تقویت روحیه امید، شادزیستی و بازنگری مثبت در زندگی پرداخت.

وی همچنین کارگاه خوشنویسی، اصول درست‌نویسی و شعرخوانی از اشعار مولانا را برای شرکت‌کنندگان برگزار کرد.

در ادامه، وحید عبداللهی با معرفی نمایش و پانتومیم و اجرای نمایش خلاق و شاد، فضایی مفرح و فرهنگی برای مددجویان فراهم ساخت.

این برنامه ۱۲۰ دقیقه‌ای با هدف ترویج ادبیات، قصه‌های ایرانی و ایجاد فضایی متنوع، شاد و اثرگذار برگزار شد و مورد استقبال نوجوانان حاضر قرار گرفت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha