اراده و همدلی مردم، میراث جاودان حضرت امام خمینی(ره) می‌باشد

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری در آیین ویژه‌ی سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) که روز سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ در مرکز فرادنبه برگزار شد از نقش و تاثیر تفکر امام راحل در استقرار حکومت اسلامی در جهان نام برد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی و همچنین گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی شهدای ۱۵ خرداد، آیین ویژه‌ای روز سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ در مرکز فرادنبه برگزار شد.

مدیر کل کانون استان در این آیین، خطاب به نوجوانان گفت: امام خمینی(ره) با ورود خود به عرصه‌ی مبارزه با رژیم ستم‌شاهی، صبر و رشادت را به مردم آن زمان و تمامی مردمی که تاریخ انقلاب را مرور می‌کنند، آموزش داد و تا همیشه و همگان درس ایثار و شجاعت را از آن پیر فرزانه می‌آموزند.

روح الله واحد در ادامه گفت: شاید نوجوانان در این فکر باشند که چرا دشمنان انقلاب از ایران اسلامی هراس دارند و دشمنان ما از چه چیز ایران می‌ترسند؟ وی در ادامه گفت: دشمنان ما در تمام طول تاریخ از اراده و همدلی مردم ترسیده‌اند و همیشه سعی و تلاش داشتند که این اتحاد و اراده و همدلی را متلاشی کنند.

واحد در ادامه گفت: گوهر نایاب اراده، اتحاد و همدلی را حضرت امام خمینی(ره) به ما داد. وی در ادامه به تمدن ایران از قرون گذشته اشاره کرد و گفت: تمدن ایران در طول تاریخ چندین بار افول کرده و دوباره به صعود رسیده است ولی با پیدایش قیام اسلامی و تمدن اسلامی و آغاز حرکت مردم در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ این تمدن اسلامی نه تنها سقوط نکرد بلکه همواره و به صورت پی‌درپی به اوج خود رسید و شروع این رشد و ترقی در نظام اسلامی مرهون پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) می‌باشد.

مدیر کل کانون استان گفت: دشمنان ایران از ترقی و صعود کشور ترس و واهمه دارند ولی به فضل الهی تمدن اسلامی در حال رشد و گسترش به تمام جهان می‌باشد.

روح الله واحد با اشاره به معرفی دست‌آوردهای انقلاب اسلامی به نوجوانان گفت: نوجوان امروز که حوادث انقلاب و جنگ تحمیلی را به چشم ندیده است، می‌باید با دست‌آوردهای مثبت انقلاب اسلامی آشنا شده و متوجه باشد که انقلاب اسلامی، چه دست‌آوردهای عظیمی برای کشور داشته است و این همان جهاد تبیین است.

مدیر کل کانون استان در مورد دست‌آوردهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در انقلاب اسلامی گفت: در استان ما قبل از انقلاب فقط دو مرکز ثابت در شهرهای شهرکرد و بروجن وجود داشت که پس از پیروزی انقلاب در حال حاضر ۲۴ مرکز کانون پرورش فکری وجود دارد که شامل ۲۰ مرکز ثابت و ۴ مرکز سیار می‌باشد.

گفتنی است در آیین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) میهمانان ویژه‌ای همچون؛ روح‌الله واحد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، سید محمد حسینی امام جمعه‌ی فرادنبه، احسان ربیعی جانشین فرمانده سپاه  ناحیه شهرستان بروجن، سید مهدی حسینی فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام سجاد(ع)، مجید ملک‌محمدی رییس شورای شهر، عباسی و رزازی از کلانتری۱۴ فرادنبه و فرمانده گردان امام علی(ع)، زهرا بابادی معاون فرهنگی، خالق محمدخانی، کارشناس حراست، فرخنده شهریاری، کارشناس امور فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری استان حضور داشتند که خانواده محترم شهدا و تعدادی از اعضا و خانواده‌هایشان آنها را همراهی کردند.

رونمایی از دو تابلو نوشت از شعر امام خمینی(ره) و شعر جوابیه رهبر معظم انقلاب از دیگر برنامه‌های این رویداد بود. دو تابلو نوشت اشعار امام‌خمین(ره) و مقام معظم رهبری، توسط بهرام اکبری و فروغ کریمی از مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پردنجان و کیان، خطاطی شده بود.

برای دیدن گزارش تصویری کلیک کنید

اراده و همدلی مردم، میراث جاودان حضرت امام خمینی(ره) می‌باشد

اراده و همدلی مردم، میراث جاودان حضرت امام خمینی(ره) می‌باشد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha