دیدار معاون و کارشناسان هلال احمر کرمانشاه با سرپرست کانون استان

در جهت گسترش همکاری‌های مشترک و اجرای برنامه‌های مورد توافق برای دستیابی به اهداف و سیاست‌های تعریف شده، معاون و کارشناسان هلال احمر استان با سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ ایوب محمدی معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه، به همراه حجت‌الاسلام شیری و محمد مردانی، کارشناسان معاونت حوزه جوانان هلال احمر، با منیزه‌السادات حسینی، سرپرست کانون استان، جهت تبریک به سرپرست جدید کانون پرورش فکری کرمانشاه و همکاری و هم‌افزایی در اجرای برنامه‌های هدفمند و مورد توافق در دفتر کانون استان، دیدار کردند.  

در این نشست که با هدف تقویت همکاری‌های مشترک بین دو مجموعه برگزار شد، طرفین بر لزوم هم‌افزایی در اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی تأکید کردند و در این میان برنامه‌هایی نیز جهت اجرایی شدن مورد توافق قرار گرفت.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین هلال احمر و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی مربیان و مخاطبان کانون با محوریت آموزش‌های امداد و نجات، کمک‌های اولیه و جذب داوطلبان کودک و نوجوان برای جمعیت هلال احمر، اجرای طرح "غنچه‌های هلال" با هدف توانمندسازی و رشد مهارت‌های فردی کودکان در زمینه‌های امدادی و کمک‌های اولیه که مورد استقبال قرار گرفت، از مباحثی بود که در این نشست طرح شد و در خصوص فرآیند اجرایی آنها بحث و تبادل نظر انجام گرفت.

دیدار معاون و کارشناسان هلال احمر کرمانشاه با سرپرست کانون استان
 
تولیدات مشترک فرهنگی و هنری مانند سرود و نمایش، با الهام از الگو و موفقیت سال گذشته گروه سرود کانون پرورش فکری کرمانشاه به سرپرستی رحمت غلامی کارشناس توانمند هنرهای نمایشی استان که در جشنواره‌های هلال احمر مقام اول کشوری را کسب کرده بود هم از نکته‌هایی بود که مورد توجه قرار گرفت تا اقدامات لازم نیز در این زمینه صورت پذیرد.

منیژه‌السادات حسینی، سرپرست کانون پرورش فکری، از این تعامل استقبال کرد و بر نقش فعالیت‌های هنری و آموزشی در پرورش کودکان و نوجوانان تأکید نمود و بیان داشت: این همکاری در راستای افزایش تاب‌آوری اجتماعی و ترویج مهارت‌های امدادی در بین کودکان و نوجوانان اجرا خواهد شد. انتظار می‌رود با اجرای این برنامه‌ها، شاهد مشارکت گسترده‌تر کودکان و نوجوانان در فعالیت‌های هلال احمر و کانون پرورش فکری باشیم.  

وی این هم‌افزایی را گامی مؤثر در آموزش نسل آینده و ترویج فرهنگ بشردوستی دانست و افزود: تعامل و ترویج آموزش‌های امدادی بین نهادها، گامی ارزشمند برای تربیت نسلی آگاه در جهت ساختن جامعه‌ای آماده و توانمند و ترویج ارزش‌های انسانی و اخلاقی بین کودکان و نوجوانان است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha