پنجمین نشست شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

پنجمین نشست شورای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، ضمن مروری بر فعالیت‌های انجام شده با هدف بررسی و تبیین برنامه‌های مهم پیش رو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، پنجمین نشست شورای فرهنگی استان، در محل سالن جلسات اداره‌کل روز شنبه ۷تیر ۱۴۰۴، ضمن مروری بر فعالیت‌های انجام شده با هدف بررسی و تبیین برنامه‌های مهم پیش رو از جمله بررسی نظام‌نامه برنامه‌های ستاد محرم و اربعین، هماهنگی‌های لازم برنامه تجمع کودکان عاشورایی، بررسی وضعیت کارگاه‌های تخصصی، نگاهی به شیوه‌نامه کانون‌یاران و... برگزار شد.

پنجمین نشست شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

منیژه‌السادات حسینی سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، ضمن تسلیت ماه محرم و مهم برشمردن این ایام، با مروری بر فعالیت‌های انجام شده، بیان داشت: امام حسین (ع) به‌عنوان سفینت‌النجات همیشه به عنوان الگویی از رشادت و شهادت و ایستادگی در برابر ظلم و زورگویی و بسیاری از مفاهیم عمیق انسانی است و ایام محرم بهترین فرصت برای اجرای فعالیت‌هایی‌است که آموزه‌های تربیتی ارزشمندی را به کودکان و نوجوانان منتقل می‌کند.

وی افزود: این نکته مهمی است که مربیان توانمند ما اعضای ارزشمندی را به عرصه رسانده‌اند و بسیاری از آنها با اینکه سال‌هاست بزرگسال شده و به درجات مختلف دست یافته‌اند اما هنوز کانون را خانه خود دانسته و موفقیت‌های خود را مدیون این مجموعه و مربیان خوب آن می‌دانند.

پنجمین نشست شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

حسینی برنامه‌ تجمع کودکان عاشورایی را بسیار مهم برشمرد و تصریح کرد: در جهت هر چه بهتر برگزار شدن این برنامه در مراکز باید هماهنگی‌های لازم انجام پذیرد و برنامه‌ریزی‌ منسجم صورت بگیرد تا شکوه این رویداد و حضور پر شور اعضا در کانون و این برنامه را نظاره‌گر باشیم، همچنین در این ایام یادی کنیم از شهدای حمله ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی و در برنامه‌ها با این مهم نیز توجه داشته باشیم.

پنجمین نشست شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

سرپرست کانون استان تاکید کرد: در این میان نظام‌نامه فعالیت‌های اربعین نیز فرآیند مهمی است و به خوبی و با منابع موردنیاز تدوین شده که در مراکز باید به‌صورت جدی مورد توجه قرار داده شود؛ همچنین بخش دست‌سازهای اربعینی با نام هدیه خوبان که سال گذشته هم در این زمینه استان ما به همت مربیان و اعضای فعال خود، بیشترین دست‌سازه‌ را در کشور داشت، امسال هم در جهت انسجام و وحدت رویه در این زمینه باید به یک راهکار بهتر برسیم تا به لحاظ کمی و کیفی این کار را به نحو مطلوبی پیش ببریم که البته نیازمند برنامه‌ریزی مفصلی در خصوص فعالیت‌های اربعینی هستیم.

پنجمین نشست شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

وی ادامه داد: بحث کانون‌یاران نیز باید به شکلی جدی پیگیری و به انجام برسد که در این زمینه هم در استان اقدامات لازم انجام خواهد گرفت. در هر صورت مراکز باید به سمتی هدایت شوند که به شکلی پر شور با حضور اعضا و والدین، کارگاه‌ها، کلاس‌ها و برنامه‌ها را برقرار نمایند و برنامه‌های تابستانی را با قوت پیش ببریم و در عین حال به راه‌اندازی کارگاه‌های علمی، ادبی، هنری و مهارتی هم توجه داشته باشیم.

پنجمین نشست شورای فرهنگی کانون کرمانشاه

چینش سین برنامه برگزاری تجمع کودکان عاشورایی در مرکز سنقر، نحوه برگزاری این برنامه در مرکز سنقر و دیگر مراکز کانون استان، بررسی نظام‌نامه فعالیت‌های اربعین، هدیه خوبان و دست‌سازه‌های اربعین، سفیران اربعین، روایتگری عاشورایی، راه‌اندازی کارگاه‌های علمی، ادبی، هنری، مهارتی، طی شدن مراحل آماده‌سازی مربیان کارگاهی، تفاهم‌نامه نماز و برنامه‌های مراکز با محوریت نماز، کانون‌یاران و تبیین برنامه‌های مرتبط با آن، شیوه‌نامه جشنواره ملی شعر محبت و دیگر برنامه‌های پیشنهادی قابل اجرا در این ایام، از مواردی بود که در این نشست طرح شد و مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیم‌گیری‌های لازم در خصوص آنها اتخاذ گردید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha