کد خبر: 357942
تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
طنین کلمات در چهارراه فرهنگ؛ روایت روز قلم در دیار فرهنگ و ادب

ششمین مهرواره «از اندیشه تا قلم» و چهل‌وهفتمین انجمن ادبی رازاوه با حضور چهره رسانه‌ای و فرهنگی در مجتمع فرهنگی‌هنری سنندج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، ششمین مهرواره‌ی «از اندیشه تا قلم» هم‌زمان با چهل‌وهفتمین نشست انجمن ادبی رازاوه، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره (۱) سنندج با حضور محمد فتحی زاده،معاونت فرهنگی و اجرایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان کردستان و جمع پرشور اعضای کودک و نوجوان و با همراهی مهمانی ویژه از اهالی رسانه و قلم برگزار شد.

این رویداد فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، تقویت مهارت نوشتن و گفت‌وگوی بین‌نسلی برگزار شد و فضایی الهام‌بخش برای علاقه‌مندان به نوشتن و ادبیات رقم زد. در این نشست، «خاطره ارج» مجری، پژوهشگر و تهیه‌کننده‌ی رادیو و از فعالان حوزه رسانه‌ای کشور که خود زاده‌ی دیار کردستان است، میهمان ویژه‌ی برنامه بود و با بیانی گیرا و قلمی روشن، به گفتگو با اعضای انجمن پرداخت.

طنین کلمات در چهارراه فرهنگ؛ روایت روز قلم در دیار فرهنگ و ادب

ارج، با اشاره به تجربه‌های شخصی‌اش از کودکی در استودیوهای رادیو کردستان و تأثیر مادر فرهنگی‌اش بر شکل‌گیری علاقه‌اش به نوشتن، از اهمیت خلق «خوراک فرهنگی» برای ذهن و اندیشه کودکان و نوجوانان سخن گفت و با یادآوری راه پرفرازونشیب بزرگانی چون مهدی آذریزدی، از اعضا خواست تا باورهایشان را بر کاغذ بیاورند و با قلم خود آینده‌ای از جنس خواستن و توانستن بسازند.

وی در سخنانی الهام‌بخش، ضمن سعدی‌خوانی، از رسالت قلم به‌عنوان جادویی بی‌بدیل در شکستن سکوت‌ها، روایت‌گری از گذشته و پیونددهنده‌ی نسل‌ها گفت و مطالعه را نخستین گام در مسیر آفرینش ادبی و پرورش تفکر خلاق برشمرد.

در ادامه این برنامه، کارگاه داستان‌نویسی «من و خواسته‌هایم» با حضور نوجوانان علاقه‌مند برگزار شد. اعضای انجمن داستان‌های خود را خوانش کردند و با راهنمایی‌های کارشناسی میهمان برنامه، با اصول نوشتن داستان آشنا شدند. همچنین برنامه‌های متنوعی به مناسبت روز قلم اجرا شد و در پایان، صبری رحیمی، مسئول مجتمع فرهنگی‌هنری سنندج، ضمن تبریک این روز ارزشمند، برای اعضا به قصه‌گویی پرداختند.

هاجر صفابخش کارشناس ادبی در این خصوص افزود، ششمین مهرواره «از اندیشه تا قلم» بار دیگر نشان داد که قلم نه‌فقط ابزار نوشتن، بلکه پلی استوار برای عبور از مرزهای خاموشی، جهل و فراموشی است؛ پلی که کودکان و نوجوانان با عبور از آن، به فردای روشن‌تری از آگاهی، اندیشه و خلاقیت دست خواهند یافت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha