کد خبر: 358485
تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
روایتی فرهنگی از ایمان، مقاومت و الگوهای عاشورایی

آئین باشکوه «دختران حسینی، مادران زینبی» در شهرستان قروه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، ویژه‌برنامه فرهنگی ـ مذهبی «اجتماع بزرگ دختران حسینی، مادران زینبی» به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان قروه، روز سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ساعت ۱۲ در محل حسینیه شهید حمیدرضا کاوه برگزار شد.

این مراسم که با هدف گرامی‌داشت مقام والای زنان عاشورایی و معرفی الگوهای دینی و انقلابی به نسل نوجوان و جوان طراحی شده بود، با حضور جمعی از مادران، دختران و علاقه‌مندان به فرهنگ عاشورا برگزار شد.

روایتی فرهنگی از ایمان، مقاومت و الگوهای عاشورایی

در ابتدای برنامه، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌آقا جلیلی به‌عنوان سخنران ویژه، با نگاهی تحلیلی به تاریخ مقاومت اسلامی، بر اهمیت ایستادگی مردم ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس تأکید کرد. ایشان با اشاره به نقش بی‌بدیل رهبر معظم انقلاب در مدیریت بحران‌های جنگ تحمیلی، فرمودند: «فرماندهان بسیاری با افتخار به شهادت رسیدند، اما رهبر این ملت، استوار ایستاد، هدایت کرد و به الگویی جهانی از مدیریت بحران تبدیل شد.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود با نگاهی به نقش بانوان در عاشورا، از رشادت‌ها، صبر و پیام‌رسانی بانوی بزرگ اسلام حضرت زینب کبری (س) یاد کرد و بر ضرورت الگوبرداری دختران امروز از سیره آن بزرگوار تأکید نمود.

در ادامه این برنامه، قصه‌گویی با محوریت داستان‌هایی از واقعه عاشورا برای کودکان و نوجوانان اجرا شد که مورد توجه حاضران قرار گرفت. همچنین شعرخوانی اعضای کانون با مضمون مظلومیت شهدای کربلا و دلاوری‌های جوانان حسینی، فضای مراسم را آکنده از شور و معنویت کرد.

این اجتماع فرهنگی با استقبال پرشور خانواده‌ها همراه بود و با هدف تقویت هویت دینی، ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و الگوسازی از شخصیت‌های تاریخی و مذهبی برای نسل آینده، برگزار شد.

برگزاری چنین برنامه‌هایی، نمادی از پیوند عمیق نسل‌های امروز با ارزش‌های والای دینی و انقلابی و تأکیدی بر نقش تربیتی و فرهنگی نهادهای فعال در حوزه کودک و نوجوان است.

روایتی فرهنگی از ایمان، مقاومت و الگوهای عاشورایی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha