به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ایلام، در هفته دولت ودرراستای تحقق عدالت آموزشی و گسترش خدمات فرهنگی ویژه کودک ونوجوان، مراسم کلنگزنی مرکزفرهنگی هنری ایوان با حضور جمعی از مسئولین استان وشهرستان برگزارشد.
این مراسم باحضور حجتالاسلام والمسلمین حسینی مجدامام جمعه ایوان، دارابی معاون استاندار ایلام، فرماندار شهرستان ایوان، مدیرکل آموزش و پرورش،مدیرکل نوسازی ،مدیرعامل شرکت گاز،مدیرعامل شرکت برق ومدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام همراه بود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام درحاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت ایجاد فضای فرهنگی در مناطق مختلف استان گفت: یکی از مراکز کانون در ایوان به دلیل فرسودگی تخریب شده بودکه امروز با کلنگزنی این مرکز جدید، شاهد آغاز مرحله تازهای در خدمترسانی فرهنگی به کودکان و نوجوانان خواهیم بود.
رستگار ادامه داد: تا پیش از احداث مرکز جدید، فعالیتهای کانون در مدارس شهرستان ایوان پیگیری میشد اما از این پس با ساخت این مرکز، امکان بهرهمندی کودکان و نوجوانان از فضای تخصصی و برنامههای متنوع فرهنگی و آموزشی فراهم خواهد شد.
وی تأکید کرد: کانون پرورش فکری همواره تلاش کرده است در راستای عدالت آموزشی، دسترسی کودکان و نوجوانان در سراسر استان به امکانات فرهنگی و آموزشی را گسترش دهد و این مرکز نیز گامی مهم در تحقق این هدف است.
گفتنی است مرکز جدیدفرهنگی هنری ایوان در زمینی مناسب احداث خواهد شدو پس از تکمیل، بهعنوان پایگاهی برای شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان شهرستان مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.